Ýstanbul Eczacý Odasý'ndan yapýlan açýklamada, Saðlýk Bakanlýðý ile Türk Eczacýlarý Birliðinin yaptýðý görüþmeler sonucunda, ücretsiz maske daðýtýmýnýn en hýzlý ve güvenli þekilde eczaneler üzerinden yapýlmasýna karar verildiði bildirildi
Ýstanbul Eczacý Odasý'ndan yapýlan açýklamada, Saðlýk Bakanlýðý ile Türk Eczacýlarý Birliðinin yaptýðý görüþmeler sonucunda, ücretsiz maske daðýtýmýnýn en hýzlý ve güvenli þekilde eczaneler üzerinden yapýlmasýna karar verildiði bildirildi
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Albayrak: Her alanda tarihi atýlýmlarýn ve büyük ideallerin gayretindeyiz
albayrak: Cari açýða darbe vuracak, enerjide dýþa baðýmlýlýðý sonlandýracak keþiflerin arefesindeyiz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*ýmf/georgieva: 2020 yýlýnda 170 ülke milli gelirlerinde düþüþ yaþayacaklar
*ýmf/georgieva: 2020 yýlýnda keskin þekilde negatif global büyüme bekliyoruz
ýmf/georgieva: Geliþmekte olan ekonomilerin likiditelerinin gülendirilmesi rahatlama saðlayabiliri ve güveni artýrýr
Saðlýk bakanlýðý, hekimler için, talep etmeleri halinde; mevzuatta belirtilen hiçbir þart aranmaksýzýn, ivedilikle Ýstanbul'a atanacaklarýna dair genelge yayýnladý.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
AKIN TEKSTÝL: FABRÝKAMIZDA 14.04.2020 SALI GÜNÜ ÝTÝBARÝYLE KISA ÇALIÞMA UYGULAMASI ÝLE ÜRETÝME BAÞLANACAKTIR
tekstiller yavaþ yavaþ üretime baþlýyor
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Akaryakýt Fiyatlarýnda Ýndirim
10/04/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 12,
Motorinde 9 KRÞ/LT pompa fiyatlarýnda indirim gerçekleþmiþtir.
ýmf/georgýeva: ýmf türkiye ile yapýcý bir iliþki içinde.
Hatay'ýn Ýskenderun ilçesinde Berfin Özek, yüzüne asit dökerek yakan ve bu suçtan 13 yýl hapis cezasýna çarptýrýlan eski erkek arkadaþý Rasim Ozan Çeltik hakkýndaki þikayetinden vazgeçti. / CnnTürk
Yer Ýmleri