Herkesin kaptan olarak tanýdýðý Erol abimiz aþaðýdaki baþlýkta ara ara paylaþýmlar yapmaya baþladý , paylaþýmlarýný takip etmek isteyen arkadaþlar aþaðýdaki adresten ilgili baþlýða ulaþabilirler .
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=4172
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Pakdemirli: Hayvancýlýk yapan 10 bin 530 iþletmemize, çoban desteði kapsamýnda 53 milyon liralýk destek ödemesi yapacaðýz. Ödemeler, bugün saat 18.00'den itibaren hesaplara aktarýlmaya baþlayacak-CNN Türk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Yazdým,yazdým sildim gerek yok.....
Sputnik : Ýstanbul Büyükþehir Belediye (ÝBB) Baþkaný Ekrem Ýmamoðlu'nu e-posta yoluyla tehdit eden zanlýnýn ilk ifadesi ortaya çýktý. Zanlý, "Ýmamoðlu, o göreve layýk deðil. Onun partiye zarar verdiðini düþünüyordum. Bu amaçla da daha önce mesajlar atmýþtým. Mesajýmýn dikkate alýnmasý için ölüm içerikli mesaj attým. Aslýnda niyetim öldürmek deðildi" dedi.
sorun þu ki burasý okey masasý deðil, onu gidip okey masasýndakilere anlat.
iyi kötü bu forumda herkesin bir geçmiþi bir bilgi birikimi var, bu alaycý tavýrlarla yazmanýz hoþ deðil, avatarýnýz bile bunu baðýrýyor.
bu forumda neredeyse her yaþtan her meslekten insanlar var, insanlara akýl vermek yerine her meslekten, birikimden bir þeyler öðrenmeye bakýn bence, doðrusu budur.
men dakka dukka
Yer Ýmleri