Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
faceten alýntý
'' ÝÇÝÞLERÝ BAKANLIÐI MAKAMI, ÞU ANDA HUKUKEN BOÞTUR. Yapacaðý iþlemlerin hepsi, ama hepsi geçersizdir. Çünkü Bakan istifa etmiþtir.
ÝSTÝFA, dün gece paylaþtým, -baþka hukukçu arkadaþlar da paylaþtý- tek taraflý bir hukuki iþlemdir. Kabule baðlý deðildir. Geri alma durumu da yoktur.
Eðer, ayný kiþinin göreve devamý isteniyorsa ve kendisi de kabul ediyorsa, yeniden atanabilir. Bunda hukuki bir engel yoktur.
Gördüðümüz kadarý ile yeni bir atama söz konusu deðil. O halde makam boþtur. Atacaðý imzanýn hukuki deðeri yoktur.
Diyeceksiniz ki, hangi ülkede yaþýyorsun?
HAKLISINIZ! ''
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Süleyman Soylu :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýspanya'da Kovid-19 salgýnýnda hayatýný kaybedenlerin sayýsý son 24 saatte 517 artarak 17 bin 489'a çýktý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Adalet Bakaný Gül: 5 Açýk cezaevinde 17 kiþide virüs görüldü , 3 mahkum hayatýný kaybetti.
Adalet Bakaný Gül: "Kapalý ceza infaz kurumlarýnda pozitif vaka görülmemiþtir."
Yer Ýmleri