Fransa'da Kovid-19 salgýnýndan hayatýný kaybedenlerin sayýsý son 24 saatte 642 artarak 19 bin 323'e yükseldi.
Fransa'da Kovid-19 salgýnýndan hayatýný kaybedenlerin sayýsý son 24 saatte 642 artarak 19 bin 323'e yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Iran, Çin ve bizim verilere pek aklým ermiyor.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýran
Test: 319.879
Vaka: 80.868
Ölüm: 5.031
Ýyileþen: 55.987
Nüfus: 82M
Ýlk vaka: 19 Þubat
Türkiye
Test: 598.933
Vaka: 82.329
Ölüm: 1.890
Ýyileþen: 10.453
Nüfus: 83M
Ýlk vaka: 11 Mart
Hani bu iþ baþladýðýnda Çin in sýký karantina kurallarý falan örnek gösterilmiþti,adam hasta,çýkmasýn diye evin kapýsýný kaynaklýyorlar,15 gün sonra geliyorlar iyiyse sorun yok,deðilse ceset torbasýna koyup gidiyorlar,bunun adý da sýký karantina kurallarý oluyor,haaa birde unutmadan,batý dünyasý ve Abd,biz yemedik bu ölüm oranlarýný deyince,ölüm sayýsýný bir gecede %50 arttýrýyorsun sebeb olarakda;trafoya kedi girmesi benzeri bir þeyler uyduruyorsun![]()
Zonguldak'ta görülen 567 corona vakasýnýn 137 tanesinin saðlýk çalýþaný olmasýyla ilgili yaptýðý deðerlendirmede "Bize yük oluyorlar" ifadesini kullanan Vali Erdoðan Bektaþ, gelen tepkiler üzerine geri adým attý. Bektaþ, temaslý takibin yüzde 99'la en yüksek oranda gerçekleþtiði kentte, kendi canlarýný hiçe sayarak, fedakarca görevlerini yerine getiren saðlýkçýlardan özür diledi.
Valla ben anlamam kardeþim, Fransa bizden 2 misli vaka emme 11 misli fazla ölüm!
Bana bir trol bulun, gavurlardan eyiyiz yeah desin yahu!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Bu konuda pek dile getirilmeyen bir mevzudan bahsedeyim.
Tek partili dönemden geçiþte,muhalif parti Chp içinden çýkmýþtýr. Yani demokrat parti. Ýþte bu partiyi kuranlarýn telkini ile iSMET paþa 1946-47 yýlýndan itibaren köy enstitülelerine öðrenci alýmýný durdurmuþtur. En büyük hatasý olmuþtur. Ýyi bir komutandýr ama siyaset ayrý bir konu. ABD nin desteðini alan DP ve onun uzantýlarý hala hüküm sürmektedir.
Geçmiþteki hatalara hayýflanmak yerine yeni bir atýlým yapmak gerekir de. Benim bu seyirci muhalefetten pek umudum yok.
Bazý þeylerin kökten deðiþmesi gerekir de bu milletten de bir umudum yok açýkça.
Yer Ýmleri