Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Erdoðan: Türkiye yoðun bakým yataðý sayýsýndaki üstünlüðüyle bu sürece oldukça avantajlý girmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Iran'da koronavirüs kaynaklý olarak yaþamýný yitirenlerin sayýsý 91 artarak 5 bin 209'a ulaþtý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Fitch: Batý avrupa bankalarýnýn kredi notlarýnda aþaðý yönlü hareket sayýsýnda artýþ görülmesi büyük olasýlýk
ABD petrolü %37 ile 1982'den bu yana en sert düþüþü gösterdi
Araplarýn iþi de Zor..
Petrol fiyatlarý düþüyor, sudan ucuz hale geldi...Bu sene Kabe kapalý,Hac umre yok...O iþten akan para musluðu da kesildi.. Tarým,Sanayii, Hayvancýlýk da yok,gelir getiren... Bakalým ne halt yiyecekler..
Ýktidara yakýnlýðý ile bilinen Türkiye Gazetesi yazarý Prof.Dr. Ekrem Buðra Ekinci'nin, Atatürk'e yönelik skandal ifadeler içeren yazýsýna gazeteci Ýsmail Saymaz'dan sert tepki geldi.
Ýktidara yakýnlýðý ile bilinen Türkiye Gazetesi yazarý Prof.Dr. Ekrem Buðra Ekinci'nin, Atatürk'e yönelik skandal ifadeler içeren yazýsýna tepkiler büyüyor.
Ekinci yazýsýnda Atatürk’ün Ýngilizlerle planlý bir iþbirliði içinde olduðunu ve onlarýn desteðini alarak yaveri olduðu padiþahýn “ipini çektiðini” yazmýþtý.
Ýþte Yeniçað'ýn da haberleþtirerek gündeme getirdiði o yazýya gazeteci Ýsmail Saymaz'dan sert tepki geldi.Saymaz sosyal medya hesabýndan yaptýðý paylaþýmda; 'Þu çaðda saltanatçý olduklarýný ifade edemedikleri için Ýttihatçýlara ve Kemal’cilere saldýrarak, kin kusuyorlar. Utanmasalar, “Biz sömürge olmayý sindirirdik. Yeter ki bir sultanýmýz ve bir halifemiz olsaydý” diyecekler.' ifadelerini kullandý.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...re-275846h.htm
Çakma diplomalýdýr açýk ve net.
Bu devran da dönecek kayýtlar meydana çýkacak.
KURUCU BABAM'a laf ettirmem.
Bu ********ler'i hiç unutmayacaðým.![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri