Bazý opec bakanlarý, uzlaþýlan petrol kýsýntýsýný 1 mayýs'ta deðil, acilen uygulanmasýný görüþüyor-opec kaynaðý
Bazý opec bakanlarý, uzlaþýlan petrol kýsýntýsýný 1 mayýs'ta deðil, acilen uygulanmasýný görüþüyor-opec kaynaðý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstanbul'da 1954 kýþý
![]()
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýngiltere'de Kovid-19 nedeniyle hayatýný kaybedenlerin sayýsý son 24 saatte 823 artarak 17 bin 337'ye yükseldi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
AK Parti Sözcüsü Çelik: "Efsanevi Avrupa dayanýþmasýnýn bu virüs karþýsýnda maalesef darmadaðýn olduðu tablolar görüldü."
Çelik: "(Koronavirüs salgýný) Hükümetlerimiz döneminde saðlýkta gerçekleþtirdiðimiz devrim, Türkiye'yi son derece hazýrlýklý hale getirmiþtir."
Çelik: "Þimdiki zaman, partizanlýk yapma zamaný deðildir. Salgýnla mücadele ederken tek bir partimiz var, o da vatandaþ partisi."
Çelik: "Vatandaþa götürülen hizmetin üstüne parti damgasý vurmaya gerek yok. Devletin, belediyelerin bütün imkanlarý vatandaþýndýr."
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: Cumhurbaþkaný Erdoðan TBMM'deki 23 Nisan resepsiyonuna katýlmayacak
Yer Ýmleri