Erdoðan : CHP yöneticileriyle ayný zihniyetin medyadaki unsurlarýný ikaz ediyorum , beyhude yere uðraþmayýn , Türk milleti sizi ne o sandýktan çýkarýr , ne de sýrtýnýzý yaslandýðýný darbecilere meydaný býrakýr , çünkü siz milli deðilsiniz yerliliginizde tartýþýlýr
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þu salgýnda bile 10 milyonlar ev hapsinde, bunu derdi hala CeHaPe!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Erdoðan : Siz bu halkýn inancýna , kültürüne saygýlý deðilsiniz , çünkü siz ne kadar bozguncu ne kadar sapkýn ne kadar azgin varsa hep onlarla bir oldunuz asla milletle olmadýnýz . Çünkü sizin ne ahlaki ne tarihi bir noktanýz , omurgamýz , kavganýz var . Çünkü siz mitolojide nefretten , korkutan acýdan beslenen yaratýklar gibisiniz
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Erdoðan : Ne bu ülkeye ne bu millete ne bu insanlýða en ufak bir faydanýz olmadýðý gibi verdiðiniz zararýn haddi hesabý yok . Kendi ülkenize olan husumetinizi açýkça söyleyemediðiniz icin her musibeti buna alet ediyorsunuz . Deprem olur enkaz altýnda olan insan sayýsýný yüksek göstermek için canla basla uðraþýrsýnýz , ekonomiye saldýrý olur millet ekmeðinin geleceðinin derdine düþmüþken siz rant peþinde koþarsýnýz, darbe giriþimi olur milletim eminde bayraðý , dilinde tekbirle tanklarýn karþýsýna dikilirken siz balkonda tanklarý alkýþlar evinizde kahvenizi yudumlarsýnýz . Teroristler askerimize saldýrýr þehit sayýsýný yüksek göstermek için binbir yalan söylersiniz ,sýnýrlarýmýzý korumak icin harekat yaparýz siz eli kanlý dikdatorlerin yanýnda olursunuz
Bence yaslilar icin sokaga cikma yasagi gunluk en az 1 saat ve her gün seklinde esnetilebilirdi, haftada 1 gun ve 4 saat bence yanlýþ bir uygulama.
Erdoðan : Kullanan herkesin hayranlýðýný dile getirdiði Ýstanbul havalimanýný hala hazmedemiyorsunuz
Yer Ýmleri