ABD'de Nisan'da tarým dýþý istihdam -20.5 (Beklenti -21,5MLN), iþsizlik oraný %14,7 (Beklenti %16,0)
ABD'de Nisan'da tarým dýþý istihdam -20.5 (Beklenti -21,5MLN), iþsizlik oraný %14,7 (Beklenti %16,0)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ödeme günü 24,25,26 Mayýs olan SSK’lý emekliler maaþlarýný 20 Mayýs’ta alacak
Ödeme günü 25,26 Mayýs olan Baðkur emeklileri maaþlarýný 21 Mayýs’ta , 27-28 Mayýs olan Baðkur emeklileri 22 Mayýs’ta alacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
EPGÝS Baþkaný Aktaþ:
- Fiyattaki dalgalanmalardan biz de memnun deðiliz
- Akaryakýt istasyonlarý stoklarýndaki pahalýya alýnan ürünü ucuza satýnca önemli zarara uðradý
Akaryakýt Ürünlerinde Fiyat Artýþý
09/05/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere;
Benzinde 15
Motorinde 13 KRÞ/LT
pompa fiyatlarýna yansýyacak þekilde artýþ olmuþtur.
ABD'de Kovid-19 nedeniyle ölenlerin sayýsý son 24 saatte 2 bin 181 artarak 76 bin 998’e yükseldi
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýstanbul’da faaliyetleri geçici olarak durdurulan; zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satýþýnýn yapýldýðý tüm pazar faaliyetlerinin kurallar çerçevesinde 11 Mayýs Pazartesi gününden itibaren faaliyete baþlamalarý kararý alýnmýþtýr./ Ýstanbul Valiliði
Yer Ýmleri