BSMV Binde 2’den yüzde 1’e mi yükselmiþ ..
BSMV Binde 2’den yüzde 1’e mi yükselmiþ ..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakanlýðý Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Seçil Özkan, yeni normale geçiþte vaka ve ölüm sayýsýna bakýldýðýný, nüfusu yoðun olan þehirleri çok dikkate alacaklarýný söyledi. Özkan, "Ankara, Ýstanbul, Ýzmir gibi nüfusu yoðun olan þehirlerimizde geçiþlerin biraz daha sonra olmasýný bekliyoruz" dedi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Akar: "(Ege'deki tacizler) Bunlar çok ciddi tahriktir, provokasyondur. Bunun kendilerine hiçbir yararý yoktur."
Akar: "Ýyi komþuluk iliþkileri konusunda tüm giriþimlerimize, sabrýmýza raðmen son günlerde Ege'de yapýlan tacizlerin izahý mümkün deðildir."
EVET
Döviz ve altýn alýmýnda vergi arttý.
https://www.borsagundem.com/haber/do...-artti/1493414
Bence bu günlerde iyi günlerimiz.
Kayýt dýþý gene artacak.
Yastýk altý altýný gene yastýk altýna kayacak.
Vergiler çýð gibi.
Ekonomimiz iyi ve enflasyonda düþüyor.
Demekle oluyorsa bravo.
Demokrasi ve koalisyonlu güçlendirilmiþ Meclis þart oluyor.
Kuvvetler ayrýlýðýda þart.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bende Gerçek MÜSLÜMANLA rýn bayramýný kutlarým.
Kafayý yedi diyenler vardýr tahminim.
Hiç bu kadar huzurlu olmadým.
Neymiþ derler dinin gerekleri?(Ahlaklý,mert ve dürüstlük)dedim.
Þirketler teknoloji üssü haline gelecek
Koronavirüs döneminde teknoloji þirketleri gýda ve saðlýk alanýndaki þirketlerin de üzerinde bir deðer kazandý. BIST Teknoloji Endeksi yýlbaþýndan bu yana yüzde 41 yükseldi. Ayný dönemde BIST 100 Endeksi’ndeki deðer kaybý yüzde 10.29 oldu. Teknoloji þirketleri borsada gýda ve saðlýðýn da önüne geçti. Gýda sektörü þirketlerinin yýlbaþýndan bu yana deðer artýþý yüzde 1.44 ile sýnýrlý kaldý. Teknoloji þirketleri ilgi görmeye devam edecek.
Önleri açýldý
Koronavirüs salgýnýyla birlikte küçük þirketlerin de önü açýldý. Çözüm geliþtiren, pratik, hýzlý, esnek seçenekler sunan firmalar rekabet yarýþýnda öne çýkacak. Büyük þirketler, daha fazla küçük þirketlerle birlikte çalýþmaya baþlayacak.
Bireysel yatýrýmcýlara hizmet artacak
Bireysel yatýrýmcýlarýn önemi giderek daha fazla artýyor. Yeni dönemde kurumlar bireysel yatýrýmcýlara verdikleri hizmetleri artýrmak durumunda kalacak. Hem ürün bazýnda hem bilgi bazýnda bireysel yatýrýmcýlarýn sistem içerisinde hareket etmelerini saðlayacak platformlar yaratacak ve bunlarý aktif olarak beslemeleri gerekecek.
https://www.finansgundem.com/haber/y...cek-mi/1493423
Geçmiþte Özal'yaptýrdýðý yollar ve köprüler bayramlarda beleþ oluyordu.
Þimdi Baþkaný'mýz tamamýný beleþ yapmýþ.
?????????????????
Yer Ýmleri