Maskeyi bedava daðýtýyoruzdan, maske nasýl yapýlýr noktasýna geldik!
Ve bahsedilen maskenin ederi 1 gayme, demek ki ahalinin cebinde 1 lira dahi yok!
Maskeyi bedava daðýtýyoruzdan, maske nasýl yapýlýr noktasýna geldik!
Ve bahsedilen maskenin ederi 1 gayme, demek ki ahalinin cebinde 1 lira dahi yok!
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
DELÝKAN abi.
evde elektrikler kesikti.dersi kaçýrmýþým.
sana bir çuval hisse getirdim.
akbank,arçelik,doas,dohol,ergli,kerevitas,sahol,ga ranti,zoren,turgg,toaso,ttraktor,konya,halkbank,þi þe,trkcm
þimdiden teþekkürler
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Milli piyangonun özelleþmesini bekleyen bir kesim devamlý kara propaganda yapmaktadýr.Organize bir þekilde,ucuza kapatmak amaçlý yýpratýlmaktadýr.Tüm KÝT ler nasýl ki siyasilerin arpalýðýna çevrilip satýlmýþtýr. Bu gün esefle karþýlýyoruz!
Milli piyango çekiliþlerinde hatalý durumlar olabilir ama hile hurda söylemlerine inanmayýn.Herkes talihli kim diye soruyor.Size çýksa bana çýktý dermisiniz?Diyelim açýkladýnýz,kayýnbiraderinizin askerlik arkadaþý kuyruða girer emin olun.
Keza özelleþti ,hile olmayacak mý?Katmerlisi olur.
Þu bir gerçektir,köhne bir þekilde bilinçli olarak yönetilmektedir.
Ýçiþleri bakanlýðý : faaliyetleri geçici süreliðine durdurulan-kýsýtlanan lokanta, restoran, kafe, pastane, kýraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokalleri (iskambil, okey, tavla oyunlarý ve nargile satýþlarý ile doðrudan temasa neden olacak þekilde dans ve oyun amacýyla yapýlan canlý müzik faaliyetleri hariç olmak üzere) 1 Haziran Pazartesi günü itibarýyla belirlenen kurallar dâhilinde saat 22.00'a kadar hizmet vermeye baþlayacak.
Ýçiþleri bakanlýðý : Faaliyetleri geçici süreliðine durdurulan yüzme havuzu, kaplýca, hamam, sauna, SPA merkezleri gibi iþletmeler, 1 Haziran itibarýyla belirlenen kurallar dâhilinde saat 22.00'a kadar; spor merkezleri-tesisleri 24.00'a kadar hizmet vermeye baþlayacak.
Ýçiþleri bakanlýðý : Daha önce genelge ile kýsýtlanan park-bahçe, rekreasyon alanlarý, piknik alanlarý, mesire ve ören yerleri ile sahil bantlarýnda (plajlar) piknik, spor, yürüyüþ, gezi, balýk tutma gibi faaliyetlere (yerleþim yeri içi park/bahçelerde mangal yapmak hariç olmak üzere) belirlenen kurallar ve mesafe þartlarýna uyularak 1 Haziran'dan itibaren baþlanacak.
Ýçiþleri bakanlýðý : Geçici süreliðine faaliyetleri durdurulan giyim pazarlarý, sergi ve tezgâhlarda giyim, oyuncak, süs eþyasý, çanta gibi zaruri olmayan ihtiyaç maddelerinin satýþýnýn yapýldýðý tüm pazarlar, belirlenen kurallar ve mesafe þartlarýna uyularak 1 Haziran'dan itibaren faaliyete geçecek.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ýtalya'da Kovid-19 nedeniyle hayatýný kaybedenlerin sayýsý son 24 saatte 111 artarak 33 bin 340'a yükseldi
Yer Ýmleri