Yunanistan hükümet sözcüsü : Ayasofya’da kuran okunmasýndan rahatsýzýz bu bir meydana okumadýr .
Dýþiþleri sözcüsü : Açýklamalar beyhude ve sonucu olmayan ifadedir , baþkentinde cami olmayan tek Avrupa ülkesi olan Yunanistan’ýn Ayasofya’da kuraný kerim okunmasýndan rahatsýz olmasý ülkenin nasýl bir psikolojide olduðunun anlaþýlmasý açýsýndan ibretliktir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýçiþleri Bakanlýðý, 81 il valiliðine "Þehir Giriþ/Çýkýþ Seyahat Kýsýtlamasý" konulu genelge gönderdi.
Genelgeye göre, þehirler arasý toplu ulaþým araçlarý ile yapýlacak seyahatlerde, seyahat izin belgesi alma zorunluluðu yürürlükten kaldýrýldý.
Genelgeye göre, sokaða çýkma kýsýtlamasý bulunan 18 yaþ altý çocuklar, velileriyle þehir içi ve þehirler arasý yolculuk yapabilecek.
65 yaþ ve üzerindekilerin Seyahat Ýzin Belgesi almalarý, gidecekleri illerden en az 1 ay boyunca dönmeme þartýyla tek yönlü seyahat uygulamasý sürecek
Genelgeye göre, uçak, tren, otobüs gibi araçlarla yapýlacak seyahatlerde, HES uygulamasý üzerinden kod alýndýktan sonra biletlemeler yapýlacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
çok teþekkürler.
size zahmet oldu.
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Diyarbakýr Baðlar ‘da dur ihtarýna uymayan bir kiþinin kaçarken açtýðý ateþ sonrasý 1 polis þehit oldu , kaçan saldýrgan aranýyor
Yer Ýmleri