Mantýken Dine uyulur.
Günümüzde olanlar ve yaþananlar ise oradan buradan çekerek dini kendilerine göre ayarlamak.
![]()
Mantýken Dine uyulur.
Günümüzde olanlar ve yaþananlar ise oradan buradan çekerek dini kendilerine göre ayarlamak.
![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Kamu bankalarý normalleþme sürecine geçiþ ve sosyal hayatýn canlanmasý için dört yeni kredi paketini hayata geçiriyor.
Konut desteði kapsamýnda sýfýr ve 1. el konutlar için azami 12 ay ödemesiz dönemli, 15 yýl vade ve aylýk yüzde 0,64 faizle finansman sunulacak.
Ýkinci el binek araç veya ticari araç satýn alacak bireysel/kurumsal müþterilere yüzde 0,82 faiz oraný ile taþýt kredisi imkaný sunulacak.
Seyahat acentelerinden tatil paketi satýn alacak müþterilere 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vadeli uygun þartlarda finansman imkaný sunulacak.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ev alýn, araba alýn, tatile gidin.
Ama boçla.![]()
Türkiye'de Mayýs'ta ÝSO imalat sektörü PMI 40,9 (Önceki 33,4)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TUKAS.E pay sýrasý, BÝAÞ Yönetmeliði Madde 25/1b kapsamýnda iki gün süreyle iþleme kapatýlmýþtýr. /Kap
Gaziantep'in Þahinbey ilçesinden Ýslahiye ilçesindeki baba evine geçmiþ bayram kutlamasý için giden kiþinin corona virüs testi pozitif çýkýnca 12 ev karantinaya alýndý.
Yer Ýmleri