Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
TCMB'nin toplam fonlamasýnýn vadesi uzadý. Söz konusu geliþme bankanýn açýk piyasa iþlemleri (APÝ) üzerinden piyasaya verdiði Türk Lira’sýnýn (TL) kompozisyonunda hedefli ilave likidite imkaný ile verilen tutarýn artmasýyla gerçekleþti
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
New York'ta, siyahi Amerikalý George Floyd'un polis þiddeti sonucu hayatýný kaybetmesinin ardýndan baþlayan gösteriler nedeniyle alýnan sokaða çýkma yasaðý pazartesi gününe kadar uzatýldý. Dün gece çok sayýda maðazanýn yaðmalanmasý üzerine Belediye Baþkaný Bill de Blasio, sokaða çýkma yasaðýnýn uzatýlmasý kararý alýndýðýný açýkladý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
son gelen veriler : 32325 yeni test , 786 yeni vaka ,22 yeni ölüm,974 tedavisi tamamlanan yeni hasta sayýsý, tedavisi devam eden hasta sayýsý 31049
tedavisi tamamlanan hasta ile yeni vaka arasýnda 188 fark var.
bugün itibariyle toplam test sayýsýnýn %7,87 oranýnda tespit edilmiþ vaka var,
ölüm oraný %2,77 (dün %2,77)
bugün itibariyle toplam vaka sayýsýnýn %78,48'i (129921) iyileþerek taburcu olmuþ durumda.
bugün itibariyle toplam vaka sayýsýnýn %18,75'inin (31049) tedavisi devam etmekte.
Gunun fikrasi
15 KEZ SAHTE BAL VE TEREYAÐI ÜRETMEKTEN CEZA ALAN ZAT TARIM KREDÝ KOOPERATÝFLERÝ GENEL MÜDÜRÜ OLDU
NY ta protestocularin bazilari magazalari yagmaliyor. Twitter da amerikalilar yorum yapmislar
-Apple magazasini yagmaliyorlar hep pahali magazalari yagmaliyorlar
-Ama karsisindaki Microsoft magazasi tertemiz onunde kimse yok camlarinda cizik bile yok? Neden acaba?
-Microsoft un nesini alirsan al calismayacakta ondan
hahahahahahaha
Turkiyenin %90 ini boyle dusunuyor inanin bana
https://twitter.com/i/status/1267764399525199875
Yer Ýmleri