Milletvekilliði düþürülen Enis Berberoðlu’da gözaltýna alýndý.
Milletvekilliði düþürülen Enis Berberoðlu’da gözaltýna alýndý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýcisleri bakanlýðý : 14 Büyükþehir ve Zonguldak’ta hafta sonu sokaða çýkma yasaðý uygulanacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Ayhan patron senin piknik tüpü patladý soysuzluðunu yaptý yine içiþ
Ben demiþtim veriler saðlýklý deðil
15'inden sonra patlarsak yine içeri týkacaklar bizi demedi demeyin
Sokaða çýkma kýsýtlamasý öncesinde cuma günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemiþçiler saat 23.00'a kadar faaliyetlerine devam edebilecek.
Kýsýtlamanýn olduðu 6 Haziran Cumartesi günü market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemiþçiler 10.00-17.00 saatleri arasýnda faaliyet gösterebilecek.
THY genel müdürü : 15 ili kapsayan hafa sonu sokaða çýkma kýsýtlamasý nýn hafta sonu iç hatlarda seyahat edecek yolcularýmýzý etkileyip etkilemediði, ilgili kurumlardan teyid edildikten sonra sizlerle paylaþýlacaktýr.
Þu an için lütfen çaðrý merkezimizi bu sebeple aramayýnýz.
Yer Ýmleri