Ya yeter bir sus,bir nefes al,bizde insanýz bize de acýbenim gibi milyonlarca Türk vatandaþýnýn senin gibilere binlerce kez sorduðu ama hep boþlukta kalan soruyu tekrar sorayým;ekmek yediðin hayatýný kazandýðýn yeri bu kadar kötülüyorsan ne halt etmeye hala oradasýn? Sayýn üye çok güzel bir mesaj paylaþmýþ alýntý yapýp yine kaba bir yorum yapmýþsýn,hadi çapýn bu kadar onu biliyoruz ama gerçekten merak ediyorum býrak dünyalýðý,mars yolculuðuna yetecek kadar dolares biriktirmiþ biri olarak neden hala o pis,kötü yerlerde sürünüyorsun,mazoist misin nesin?

benim gibi milyonlarca Türk vatandaþýnýn senin gibilere binlerce kez sorduðu ama hep boþlukta kalan soruyu tekrar sorayým;ekmek yediðin hayatýný kazandýðýn yeri bu kadar kötülüyorsan ne halt etmeye hala oradasýn? Sayýn üye çok güzel bir mesaj paylaþmýþ alýntý yapýp yine kaba bir yorum yapmýþsýn,hadi çapýn bu kadar onu biliyoruz ama gerçekten merak ediyorum býrak dünyalýðý,mars yolculuðuna yetecek kadar dolares biriktirmiþ biri olarak neden hala o pis,kötü yerlerde sürünüyorsun,mazoist misin nesin?

Yer Ýmleri