Veyis Ateþ'in 'arþivinden' neler çýktý neler: PKK ve FETÖ'yü yere göðe sýðdýramadý Kaynak: Veyis Ateþ'in 'arþivinden' neler çýktý neler: PKK ve FETÖ'yü yere göðe sýðdýramadý
https://www.gunboyugazetesi.com.tr/v...adi-54819h.htm
Veyis Ateþ'in 'arþivinden' neler çýktý neler: PKK ve FETÖ'yü yere göðe sýðdýramadý Kaynak: Veyis Ateþ'in 'arþivinden' neler çýktý neler: PKK ve FETÖ'yü yere göðe sýðdýramadý
https://www.gunboyugazetesi.com.tr/v...adi-54819h.htm
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
3 ile daha maske takma zorunluluðu! Bitlis, Bursa ve Yalova'da maskesiz sokaða çýkmak yasak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýstinaf mahkemesi Þule Çet’in öldürülmesiyle ilgili Çaðatay Aksu’ya müebbet ve 12 yýl 6 ay, Berk Akand’a ise 18 yýl 9 ay olarak verilen hapis cezalarýný onadý.Böylece nitelikli cinsel saldýrý, hürriyetten alýkoyma ve kasten öldürme suçlarý BAM tarafýndan oybirliði ile onandý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
TFF Baþkaný Nihat Özdemir, Fenerbahçe kongre üyeliðinden istifa etti.
zaten 3 temmuz sürecindede kuyruðunu bacaklarýnýn arasýna sýkýþtýrýp istifa etmiþ umreye gitmiþti hem fetöye hem akp ye yaranmak için defolup gitmiþ
bir halt olacaðý yok.
Türkiye'de bisiklet Amerika'da uçaktan daha fazla zevk veriyorsa neden 300 milyon amerikalý türkiyeye gelmek için uðraþmýyor?
Bizden her alanda en az 30 yýl ileride olan bu insanlar gerizekalý mý da ülkemize akýn etmiyorlar?
Neden her 3 gençten 2si yurtdýþýnda yaþamak istediðini söylüyor? Ki bunlar da sadece anket sonuçlarý. Gerçekten gidebilme þanslarý olsa bu ülkdedeki gençlerin en az %90ý yurtdýþýnda yaþamak ister.
Kendinizi kandýrmayý býrakýn.
Bu ülkenin havasýný suyunu seviyoruz diye 3.dünya ülkesi standartlarýnda yaþamamýz gerekmiyor.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Mevlüt Çavuþoðlu, Berat Albayrak ve Hakan Fidan Libya'ya gitti-Habertürk
Yer Ýmleri