Fenerbahçe ve Baþkan Ali Koç, "sportmenliðe aykýrý açýklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
Fenerbahçe ve Baþkan Ali Koç, "sportmenliðe aykýrý açýklamalar" nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Bakan Koca : (YKS ve LGS) Her iki sýnav için Bilim Kurulu'nun; sýnava giriþ-çýkýþ saatlerinin güvenilir bir þekilde yapýlmasý önerisi oldu. Gerekilirse o saatlerde sokaða çýkma kýsýtlamasý olabilir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : Vefatlarýn içinde 60 yaþ üzeri ve en az 1 alt hastalýðý olanlarýn oraný %71.70 , 60 yaþýndan küçük ve alt hastalýðý olmayanlarýn oraný %4,26
Bakan : Vaka sayýsýna göre Vefat oraný en yüksek olan il %12,4 Gümüþhane , en düþük il ise 0,33 ile Kilis.
Bakan : Bursa’da son 1 ayda ortalama vaka sayýsý 64,
Son 1 hafta da 84 , Son 3 gün 93, Son gün 100 kadar çýkmýþ oldu , Bursa’da giderek bir artýþ var
Bakan : Ýzmir’de son 1 ayda ortalama vaka sayýsý 32,
Son 1 hafta da 38 , Son 3 gün 34
Bakan : Kocaeli son 1 ayda ortalama vaka sayýsý 78,
Son 1 hafta da 91 , Son 3 gün 113 ,
Bakan : Konya’da son 1 ayda ortalama vaka sayýsý 41,
Son 1 hafta da 73 , Son 3 gün 88, Son gün 100’e yaklaþtý
Bakan : Diyarbakýr son 1 ayda ortalama vaka sayýsý 58, Son 1 hafta da 81 , Son 3 gün 87, Son gün 100’e yaklaþtý .
Þýrnak'ýn Silopi ilçesinde iþçileri taþýyan pikabýn geçiþi sýrasýnda meydana gelen patlamada 4 iþçi hayatýný kaybetti
Ýstanbul Valiliði : 1- Kamu kurumlarý ve özel sektör iþ yerlerinin kapalý alanlarý ile toplu ulaþým araçlarýnda maske takýlmasý zorunluluðu kararlarýmýza ilaveten, ilimizde sokaða çýkan her vatandaþýn açýk alanlarda da aðýz ve burunu kapatacak þekilde, usulüne uygun maske takmasýnýn zorunlu olmasý,
2. Konu hakkýnda gerekli hassasiyetin gösterilerek uygulamanýn yukarýda belirtilen çerçevede eksiksiz bir þekilde yerine getirilmesinin saðlanmasý, tedbirlere uymayanlar hakkýnda Umumi Hýfzýssýhha Kanunu’nun 282’inci maddesi gereðince idari para cezasý verilmesi, aykýrýlýðýn durumuna göre Kanunun ilgili maddeleri gereðince iþlem yapýlmasý, konusu suç teþkil eden davranýþlara iliþkin Türk Ceza Kanunu’nun 195’inci maddesi kapsamýnda gerekli adli iþlemlerin baþlatýlmasý,
Ýstanbul Valisi : Deðerli Ýstanbullular, Saðlýðýnýz için Ýstanbul’da açýk alanlarda maske takmak artýk zorunlu
BM 75. Genel Kurul Baþkanlýðýna Türkiye'nin adayý eski AB Bakaný ve Baþmüzakereci, TBMM Dýþiþleri Komisyonu Baþkaný Büyükelçi Volkan Bozkýr seçildi
Yer Ýmleri