AFAD'dan, Sakarya'daki patlamaya iliþkin açýklama: Ýlk patlama 11:05'te olmak üzere saat 11:15 ve 11:18'de 3 güçlü patlama kaydedildi.
AFAD'dan, Sakarya'daki patlamaya iliþkin açýklama: Ýlk patlama 11:05'te olmak üzere saat 11:15 ve 11:18'de 3 güçlü patlama kaydedildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Afad : Sakarya’nýn Hendek ilçesinde bulunan bir havai fiþek fabrikasýnda meydana gelen patlama sonrasý AFAD, 112, Ýtfaiye ve Jandarma ekipleri bölgeye ivedilikle sevk edilmiþ olup, yangýna müdahale çalýþmalarý devam etmektedir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
NTV : Cumhurbaþkanýnýn talimatýyla saðlýk ve aile bakaný Sakarya’ya gidiyor
Ýþte bütün mesele burada baþlýyor.
https://www.youtube.com/watch?v=iwmvZU8L_sw
Kýzýlay baþkaný : Sakarya Hendek patlamanýn yaþandýðý bölgeye yakýn yerleþim yerlerindeki insanlarýn evlerine girip kapý ve pencerelerini kapatarak dumaný solumamasý gerekiyor. Yoðun duman varsa kapý eþiklerine ýslak havlu koyulabilir. Kimyasal olarak saðlýðý olumsuz etkileyebilecek bir gaz.
Havaifisek nedir yahu...!!!
Kaynaklarin sorumsuzca kullanilmasi ve cevre kirliligi yaratmaktan baska bir seye yaramiyor.
Tabi bunu yapani degil kullanan hiyarlari eleþtirmek lazim.
Gunun birinde havaifiþek kullanimi yasaklanir umarim.
Insan olmak bunu gerektiriyor.
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
tüm dünyada olmadý ülkemizde havai fiþek üretiminin ve kullanýlmasýnýn yasaklanmasý lazým dünya için doðal yaþam için çok büyük tehlike
bir halt olacaðý yok.
Sakarya valisi : Þu ana kadar 56 yaralý hastaneye kaldýrýldý
Yer Ýmleri