Selamlar. Burada yazmýþ olduðum bilgi, yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Webster üstad nerede diye sormayýn, iþte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203
Günaydýn , iyi haftalar
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
SGK ve ÝÞKUR Nisan 2020 verilerinin deðerlendirildiði TEPAV Ýstihdam Ýzleme Bülteni’nde,* 4/a sigortalý çalýþan sayýsý Nisan 2020’de Nisan 2019’a göre 379 bin azalýrken, iþsizlik sigortasýna baþvuranlarýn* sayýsý 167 bin arttý
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Avukatlýk Kanunu ile Bazý Kanunlarda Deðiþiklik Yapýlmasýna Dair Kanun Teklifi, TBMM Adalet Komisyonunda kabul edildi.
Býst; barclays, c. Suýsse, merrýll lynch'e 3 ay açýða satýþ yasaðý getirdi -
býst; goldman, jpmorgan ve wood and company'ye 1 ay açýða satýþ yasaðý getirdi
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
Borsa Ýstanbul, 6 yabancý kuruluþ için 1 ila 3 ay "Açýða Satýþ Yasaðý" tedbiri uygulanacaðýný bildirdi
Yer Ýmleri