Saglik Bakaný : (Kovid-19) Son üç gün ortalamasýyla en çok vakanýn görüldüðü iller; Ýstanbul, Ankara, Gaziantep, Konya, Mardin, Diyarbakýr ve Þanlýurfa.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný : Son 3 gün en az vaka görülen iller; Tunceli, Artvin, Iðdýr, Erzincan, Bayburt, Kýrklareli ve Bilecik
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Saðlýk Bakaný: "13 ilimizde en yüksek haftalýk vaka sayýlarýna son 1 ay içinde veya yeni ulaþýlmaktadýr. Yeni vakalar belli illerde yoðunlaþmaktadýr. Anadolu'da birinci dalga halen devam ediyor."
Saðlýk Bakaný : 4 . hafta Isparta, 5. Hafta Ýstanbul, Ýzmir , Kocaeli , Sakarya ve Eskiþehir , 6. Hafta Trabzon, 7. Hafta Kayseri , 14. Hafta Hakkari ve Kütahya , 15. Hafta Batman , Þýrnak ve Gaziantep , 16. Hafta Bursa , Konya , Mardin ve Van , 17. Hafta Ankara , Diyarbakýr , Þanlýurfa ve Afyonkarahisar ‘da vaka sayýsý pik yaptý .
Trabzonspor 2 Antalyaspor 2 MS
Baþakþehir bitime 3 hafta kala en yakýn rakibiyle arasýndaki puan farkýný 4’e çýkardý
Yurt disindan turist gelmesi icin vaka sayisinin dusmesi lazim.
Dusmese de dusurecekler...
Bu konu yüksek ihtisas sahibi oldugumuz bir konu....
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Yer Ýmleri