Turizm sezonunu yarida da olsa yakalamak icin sayilar hizla duþürülecek....
Emir demiri keser....
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Turizm sezonunu yarida da olsa yakalamak icin sayilar hizla duþürülecek....
Emir demiri keser....
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Resmî Gazete :
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Avukatlýk Kanunu ile Bazý Kanunlarda Deðiþiklik Yapýlmasýna Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek, yasalaþtý.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Onu býrakta CUMHÜRÝYET dönemi kurumu,Cumhuriyet rejiminin kanunu iptal etti.
Padiþahlýk zamaný miras ýdýr demiþ.Anlatýlanlardan anladýðým.
Bu durumda Bari padiþahlýk gelmiþ oluyor verin ülkeyi tekraradan Padiþah a
Cumhurbaþkanlýðýnada gerek kalmaz.
Miras hukuku ise olay ÝÞBANK nereye konacak o zaman bu kadar çýkarýlan yaygara niye.
MÝRAS HELAL dir ve bunu göz önüne davamlý almalý.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Sözcü yazarý ekonomist Murat Muratoðlu,, "Kurum saray güdümlü olunca iþsizlikten olsa gerek böyle saçma sapan raporlar yayýnlýyor. Açýklanan veriler ne bilimsel ne sosyolojik ne de istatistiðe dayalý… Tümüyle safsatadan ibaret…" diye yazdý.
Muratoðlu'nun yazýsýndan ilgili kýsým þu þekilde:
Bütün dünyada iþsizlik patlamýþken, “Türkiye'de düþtü” dersen gülünç olmakla kalmaz sabaha kadar dalga geçerler, zeka seviyeni sorgularlar.
Bahane hazýr! Ýþten çýkarmak yasaklandý. Hay Allah TÜÝK'inizi versin… Bu duruma düþeceðine hiç açýklama… Ya da ek açýklama falan yaz yanýna…
https://www.habererk.com/ekonomi/unl...n-h130260.html
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Yer Ýmleri