Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
TFF 1. Lig'in 33. haftasýnda Adanaspor'u 2-1 yenen Hatayspor, normal sezonun bitimine 1 hafta kala þampiyon olarak Süper Lig'e çýkmayý garantiledi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Saðlýk Bakaný : Ortalama yoðun bakým hasta sayýsý en yüksek 5 il; Ýstanbul, Þanlýurfa, Ankara, Gaziantep ve Konya. Beklediðimiz sonuçlar için tedbirlere uyalým
Saðlýk Bakaný Koca: "Son 3 günde ortalama entübe hasta sayýsý en yüksek 5 il; Ýstanbul, Ankara, Konya, Diyarbakýr, Bursa."
![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
borsadan iki sýfýr atýlýrsa sermayesi düþükler sermayelerine bir iki sýfýr ekler mi?![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Ýyi günler.
Gaziantep'te koronavirüs testi pozitif çýkan S.K.'ya geçmiþ olsun ziyaretinde bulunan 27 kiþi karantinaya alýndý.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji12][emoji851]SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Yer Ýmleri