Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Adalet Bakaný Abdülhamit Gül: Yargý, 289 darbe davasýndan 275’inin ilk derece yargýlamalarýný sonuçlandýrmýþ, bugüne kadar 2 bin 332’si müebbet ve aðýrlaþtýrýlmýþ müebbet olmak üzere 4 bin 130 sanýða hak ettikleri cezalarý vermiþtir.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Borsada dip çeken hisselerin çoðu bugün tavan ve cývarý yükseldi...borsanýn sert düþtüðünde iþbankasý sorunluydu,çok az hisse almýþtýk düplerden,ama akþama doðru banka düzeldi hisseleri fulledik,bugün postaladýk gittik,borsacý olup hisselerlen ilgilenenlere bol kazanç dilekleriylen![]()
Ýmamoðlu, Kanal Ýstanbul’un uygulama imar planýna itiraza hazýrlanýyor: "Burada usulsüz bir þekilde çýkar elde etme söz konusu. Niçin bu insanlar, 30 milyon metrekareyi son 8-9 yýlda satýn aldýlar?" https://bbc.in/3iWW0y1
Þu anda deðilim...Çoðuna yol gösteriyorum,yarýsý beni eleþtiriyor,Ayhan Baþkana bile yol gösterdim beni dalgaya aldý,Buffett olmazsam bile ona yakýným,çünkü oda beleþleri seviyor
,benim sistemim devamlý diplerde trol avý yapmak,öyle hisselerin katlamasý bana gelmez,çeþnili yap yeter,birde sert düþen endexsi çok severim
,sanada zamanýnda tavsiyede bulundum mani yok dedin,o lafa saygýlýyým,þiþmiþ hisselerin kesinlikle yanýndan geçmem,bakýyorum balýk tepeden oltaya dalýyor,mesela Kent 110 seviyesinden çýkmýþ 1000 üstüne,üstelik hala alan var,115 alýþým 150 satýþým var ortalama,aya çýksa bile ilgilenmem,hani sen afyon sayfasýnda uyarý yapmýþtýnya,ama afyon 2.30 fiatlan dip fiatýndaydý,bedellide yapmýþtý,yani,bas,bas baðýrýyordu beni al diye,þu an 4 üstünde,neyse,eðer elinde hisse varsa bol kazanç dileði ile
![]()
Yer Ýmleri