YAÞ kararlarý kapsamýnda, Orgeneral Metin Temel ile 2. Kolordu Komutaný Zekai Aksakallý kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi.
YAÞ kararlarý kapsamýnda, Orgeneral Metin Temel ile 2. Kolordu Komutaný Zekai Aksakallý kadrosuzluk nedeniyle emekliye sevk edildi.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
65 yaþ üstü Türklere uygulanan kýsýtlamanýn 65 yaþ üstü yabancý turistlere uygulanmamasýna þaþýrmýþ.
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
SPK Bülteni : https://spk.gov.tr/u/?u=ed1c93ff
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Bakan Koca : Ýyileþen sayýmýz vaka sayýsýndan 238 fazla. 1 Hazirandan bugüne COVID-19 sebebiyle kaybettiðimiz 1.043 hasta içinde 65 yaþýndan küçük olanlarýn sayýsý 136. Son 3 gün vaka sayýsý en çok artan iller: Ankara, Konya, Þanlýurfa, Batman, Adana, Kayseri, Erzurum.
![]()
TCMB’nin haftalýk açýkladýðý verilere göre yurt içi yerleþiklerin döviz mevduatlarý 17 Temmuz’da biten iþlem haftasýnda 1,5 milyar dolar artýþla 203,968 milyar dolara çýkarak rekor kýrdý. Mart ayýnda 201,700 milyar dolar ile rekor kýran hesaplar, Haziran ayý içinde 203 milyar dolara yaklaþarak rekor tazelemiþti. Son haftaki artýþla rekor seviye yenilendi. Hesaplar içinde gerçek kiþilerin mevduatlarý 124,235 milyar dolara yükselirken tüzel kiþilerin hesaplarý 79,732 milyar dolar oldu.
Sene baþýndan itibaren devam eden yabancý yatýrýmcý çýkýþý son haftada da sürdü. Yabancý yatýrýmcý 17 Temmuz iþlem haftasýnda net 240 milyon dolarlýk menkul kýymet sattý.
Rezervlerdeki deðiþiklik:
Brüt döviz rezervleri son haftada 381 milyon dolar azalarak 49 milyar 230 milyon dolara geriledi.
Toplam rezervler son haftada 89 milyar 459 milyon dolara düþtü.
Net uluslararasý rezervler son haftada 31 milyar 39 milyon dolara geriledi.
Altýn rezervleri 40 milyar 229 milyon dolara geriledi.
https://tr.investing.com/news/econom...or-krd-1988575
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Ýnsanda azcýk mantýk olur ya
Hadi insaf vicdan micdan yok diyelim
Yer Ýmleri