Benim anlamadýðým birþey var,sahil yerleri ana baba günü,açýk lüks otellerde yer yok,insanlar deli gibi ev araba alýyor,en kötü hisseler 20 kat yükselmiþ,dolar 7 tl yi geçince yine kriz söylentileri sermaye kontrolleri havada uçuþuyor,burayý okuyunca yarýn türkiyenin batacaðýný koronadan yok olacaðýný düþünüyorum.ama dýþarýya bakýnca bu iþin burda yazdýðý gibi olmadýðýný düþünüyorum.yani teorik ile pratik birbirinden farklý.230 milyar dolar dth ýn olduðu bir ülke nasýl batacak.kebapçýnýn önünde kuyruk var mekanlar full dolu gece saatlerinde midyecilerde sýra var,yani kriz varsa dar gelirliye var.fakir her zaman fakir zengin her zaman daha zengin bu ülkede.o yüzden sýkmayýn canýnýzý.iþ bilenin kýlýç kuþ*****n.hükümet gitse zengin daha zengin olur.sistem bozulmaz.sistemden faydalanýp gelir düzeyinizi arttýrmaya bakýn,yoksa insan söylenir deli olur kendi kendi ile kavga etmeye baþlar.Türkiye de düzen hiçbir zaman deðiþmez kimse de deðiþtiremez.Fatih Portakal ekranda adalet daðýtýr,yatýnda yazýn keyfini çýkartýr.Kýlýçtaroðlu diktatörlüðe son vereceðiz der her kurutayda baþkan olur.Rte 3 dönem sonra býrakacaðým der hayatta býrakmaz.Bahçeli ona keza.korana maske falan hikaye,hayattan zevk almaya bakýn.yoksa týmarhaneden farký kalmaz.siyasetten uzak kalýp iþinize gücünüze bakýn yoksa hayat kalitesiniz yok olur gider.

Yer Ýmleri