Bakan Albayrak: "Ben, beklenti olarak Türkiye ekonomisinde þu an için bir risk görmüyorum."
Bakan Albayrak: "Þu anda bütçe riski yok, Türkiye ekonomisi bu süreçten en pozitif çýkan ülke olacak."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Ýbrahim Kalýn : Diyanet Ýþleri Baþkanlýðýmýzýn aldýðý yeni tedbirler çerçevesinde
-Cuma günü ve kandil gecesi cami ve mescitler kapalý tutulacak ve -Cuma namazý için sala okunmayacaktýr.
Bu geçici tedbirler hepimizin saðlýðý için. Baþkalarýnýn saðlýðýný korumak kul hakkýdýr. Riayet edelim
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
*albayrak: Mb'nin daha ucuz maliyetle likidite penceresini açmasý ile bankalara yoðun bir likidite akýmý saðlanarak, ihtiyacý hýzlý bir þekilde karþýlayacak altyapý yürüyecek
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Honda, Türkiye üretimini 6 Nisan'a kadar durdurdu
Baþhekimlik: Aytaç Yalman'ýn #coronavirüs nedeniyle öldüðü kanaati oluþmuþtur
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Abd/mnuchin: Yetiþkin baþýna bin dolar, çocuk baþýna 500 dolar vermeyi planlýyoruz��
Yer Ýmleri