'' ADALET kapalý, AVM açýk...
"Avm mülkün temeli" ''
alýntý
Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!
Kap : Halkbank
Bankamýz Yönetim Kurulu'nun 11.05.2020 tarihli Toplantýsý'nda,
Bankamýzýn kayýtlý sermaye tavaný altýnda kalmak kaydýyla, her biri 0,01 TL nominal deðerde paylardan oluþan toplam 1.250.000.000.-TL olan çýkarýlmýþ sermayesinin, VII-128.1 sayýlý Pay Tebliði'nin 13 üncü maddesinde belirtilen "tahsisli satýþ" yöntemi ile mevcut tüm ortaklarýn rüçhan haklarýnýn tamamen kýsýtlanarak, nakit sermaye artýrýmý yoluyla toplam satýþ hasýlatý 7.000.000.000.-TL olacak þekilde, Borsa Ýstanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satýþ fiyatýna göre hesaplanacak toplam nominal sermaye tutarý kadar artýrýlmasýna,
Artýrýlan sermaye tutarýný temsil edecek paylarýn tamamýnýn halka arz edilmeksizin tahsisli satýþ yöntemi ile Banka hissedarlarýndan Türkiye Varlýk Fonu'na Borsa Ýstanbul A.Þ. pay piyasasýnda toptan alýþ satýþ iþlemi yolu ile satýlmasýna,
Ýþbu sermaye artýrýmý nedeniyle ihraç edilecek, toplam satýþ hasýlat tutarý 7.000.000.000.-TL'ye karþýlýk gelecek fonun nominal sermaye bedeline denk gelecek paylarýnýn imtiyazsýz ve borsada iþlem görebilir nitelikte olmasýna,
Ýþbu sermaye artýrýmý nedeniyle ihraç edilecek her biri 0,01-TL (Bir kuruþ) nominal deðerli paylarýn satýþ fiyatýnýn, nominal deðerden düþük olmayacak þekilde Borsa Ýstanbul A.Þ'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü çerçevesinde belirlenmesine ve bu doðrultuda artýrýlacak çýkarýlmýþ sermaye tutarýnýn tayin edilmesine, karar verilmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Kap : Vakifbank
Bankamýz Yönetim Kurulunun 11 Mayýs 2020 tarihli toplantýsýnda Bankamýz sermayesinin kayýtlý sermaye tavaný dâhilinde tahsisli olarak artýrýlmasýna iliþkin aþaðýdaki kararlar alýnmýþtýr.
• Bankamýzýn kayýtlý sermaye tavaný içerisinde kalmak kaydýyla, 2.500.000.000.-TL (Ýkimilyarbeþyüzmilyon Türk Lirasý) olan çýkarýlmýþ sermayesinin, mevcut pay sahiplerinin rüçhan haklarý tamamen kýsýtlanarak, tahsisli ve nakden toplamda 7.000.000.000 TL (Yedimilyar Türk Lirasý) toplam satýþ hasýlatý elde edilecek þekilde Borsa Istanbul A.Þ.'nin Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine iliþkin Prosedürü çerçevesinde belirlenecek pay satýþ fiyatýna göre hesaplanacak nominal sermaye tutarý kadar nakit sermaye artýrýmý yoluyla artýrýlmasý,
• Nakit olarak artýrýlacak sermayeyi temsil edecek her biri 0,01 TL (Bir kuruþ) nominal deðerli paylarýn tamamýnýn D grubu nama yazýlý ve Borsa Ýstanbul A.Þ. ("Borsa Ýstanbul" veya "Borsa") nezdinde iþlem gören nitelikte olmasý,
• Ýþbu sermaye artýrýmý nedeniyle ihraç edilecek paylarýn tamamýnýn, Sermaye Piyasasý Kurulu'nun ("SPK") ilgili mevzuatý, Bankacýlýk Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun ("BDDK") ilgili mevzuatý ve Borsa Ýstanbul'un Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedürü çerçevesinde, halka arz edilmeksizin tahsisli satýþ yöntemi ile Türkiye Varlýk Fonu'na Borsa Istanbul'un toptan alýþ ve satýþ iþlemi yoluyla satýlmasý, bu amaçla SPK ve BDDK baþvurularýnýn yapýlmasý,
• Ýþbu sermaye artýrýmý nedeniyle ihraç edilecek her biri 0,01-TL (Bir kuruþ) nominal deðerli paylarýn satýþ fiyatýnýn, nominal deðerden düþük olmayacak þekilde Borsa Ýstanbul Toptan Alýþ Satýþ Ýþlemlerine Ýliþkin Prosedür çerçevesinde belirlenmesi ve bu doðrultuda artýrýlacak çýkarýlmýþ sermaye tutarýnýn tayin edilmesi,
• Tahsisli sermaye artýrým iþlemleri kapsamýnda Vakýf Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ.'nin aracý kurum olarak belirlenmesi ve Vakýf Yatýrým Menkul Deðerler A.Þ. ile sözleþme yapýlmasý,
• Tahsisli sermaye artýrýmý kapsamýnda düzenlenecek ihraç belgesinin onaylanmasý için SPK'ya baþvurulmasý, ihraç belgesinin SPK tarafýndan onaylanmasýný takiben, Borsa Ýstanbul'a baþvuruda bulunulmasý ve Borsa onayýný takiben Borsa Istanbul pay piyasasýnda toptan alýþ satýþ iþlemi yolu ile satýlmasýna karar verilmiþtir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
Kap :
![]()
Türkiye Varlýk Fonu, yapýlacak sermaye arttýrýmý iþlemiyle Vakýfbank’ýn hissedar olacak .
Türkiye Varlýk Fonu açýklamasý :
![]()
Ýçiþleri Bakanlýðý 81 Ýl Valiliðine Þehir Giriþ - Çýkýþ Tedbirleri kapsamýnda genelge gönderdi
Genelge ile Adana, Denizli, Diyarbakýr, Kahramanmaraþ, Mardin, Ordu, Þanlýurfa, Tekirdað ve Trabzon olmak üzere toplam 9 ilde seyahat kýsýtlamasý bu gece (11 Mayýs) saat 24.00’dan itibaren sona eriyor, kalan 15 ile icin kýsýtlama 19 Mayýs 2020 tarihine kadar devam edecek
Yer Ýmleri