Ülkemde en az 700 bin kahvehane var.
Ortalama 3 çalýþandan 2 milyon insan var.
3 ay boyunca kapalý kaldýlar. Günlük kazanan günlük yaþayan insanlar. Normale dönüyoruz, AVM ler, otobüsler, minibüsler, lokantalar, restaurantlar, açýlsýn dendi... "açýl susam açýl".
Açýldý, 3 aylýk sürenin sonunda açýlan yerler eskisine göre % 40-50 kapasiteyi yakaladýlar.
Kahvehaneler?....
Bittiler...
500 TL lýk ciro yapan kahvehaneler, oyun yasaðý nedeniyle bu gün 60 TL ciroya düþtüler....
Olay bu..
Turizm açýsýndan misafirlerimiz Almanya birinci sýrada,Rusya ikinci sýrada idi.. 35 milyar dolarlýk bir gelirden bahsediyorum...
Gelir yerini girdiye býraktý.
Olsun...
Barolarý halledince girdiler tekrar gelire dönüþür....
ABD Savunma Bakanlýðý (Pentagon),Müþterek Taarruz Uçaðý F-35'in bazý parçalarý için 2022'ye kadar Türk þirketleri ile çalýþmaya devam edeceðini açýkladý / HaberTürk
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ÝETT þoförlerinden Ýstanbul Büyükþehir Belediyesi'ne büyük ihanet... Bunun adý halka ihanettir; Bu kadar mý kötü insanlarsýnýz?
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/i...ha-287014h.htm
artýk iyice tiksinmeye baþladým.
Bari kontaðý kapayaydýnýz.
Vicdan nerede
Ahlak nerede
Din nerede
Bir japon a yaptýrýn bakayým bunu
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bu zihniyet kotu insanlarin zihniyetidir.
Bu kulvardakilerin tamami boyledir.
Kin, nefret doludur. Akýl yoktur. Kafasina kucuk yasta doldurulan yalanlarla hayatlarini surdurur diger insanlara hayati zindan ederler.....
Daha yazayim mi....☆■○¤☆#*SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Cankaya eskiden beri cok meshurdur....biraz ara verdilerdi yine basladilar.
Cekilis yaptiktan sonra makinaya oynama imkani veren bir duzenek oldugu soyleniyor.
Inanacak hic bir sey kalmadi.
#☆¤■•#*SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Twinkle twinkle little star,
Soon you won't be twinkling anymore.....
Günaydýn,
Bereketli ve kazançlý bir gün olmasý dileðiyle...
Paylaþýmlarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi içermez... Ne mutlu TÜRK'ÜM diyene...
Koronavirüs Bilim Kurulu bugün saat 17:00’de video konferans yöntemiyle toplanacak. Toplantý sonrasý Bakan Koca’nin açýklama yapmasý bekleniyor
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer Ýmleri