-
BIST'te şirketlerin 6 aylık konsolide olmayan finansal sonuçlarını göndermeleri için*son tarih 10 Ağustos Pazartesi, konsolide*finansal sonuçları için 19 Ağustos Çarşamba olarak açıklandı. Bankaların her iki finansal sonuçlar için son gönderme tarihi de 19 Ağustos olacak
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
-
-

Originally Posted by
Ahmetg
Biz imamhatiplerin sayısını 10 a katlarken ecnebiler uzayda göktaşlarından kıymetli maden çıkarmak için çalışmalar da yapıyor.
Onların doları varsa bizim de Allah'ımız olduğu gibi onların spaceX'i varsa bizim de milyonlarca imamımız var.
Biz bize yeteriz[emoji106]
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
-
Danıştay'daki ayasofya duruşması bitti, karar 15 gün içinde açıklanacak-ntv
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
-
Ankara Valiliği, koronavirüs salgını gerekçesiyle kentte her türlü toplantı ve gösteri yürüyüşünün 15 gün süreyle kısıtlandığını duyurdu.
-

Originally Posted by
rACE
Biz imamhatiplerin sayısını 10 a katlarken ecnebiler uzayda göktaşlarından kıymetli maden çıkarmak için çalışmalar da yapıyor.
Onların doları varsa bizim de Allah'ımız olduğu gibi onların spaceX'i varsa bizim de milyonlarca imamımız var.
Biz bize yeteriz[emoji106]
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
https://www.dailymotion.com/video/x7ar4rg
biz muratgilin damında geziyor
bir halt olacağı yok.
-
Kadındaki irfan ve basirete hayran oldum.
Kategorize etmemeli demekki.
-
26 Haziran itibarıyla Merkez Bankası
- Brüt döviz rezervi 51,42 milyar dolar oldu(Önceki $53,22Mlr)
- Altın rezervi 26 Haziran itibarıyla 38,82 milyar dolar oldu(Önceki $38,37Mlr)
- Toplam rezervi 26 Haziran itibarıyla 90,24 milyar dolar oldu(Önceki $91,59Mlr)
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri