Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
119,90 10% 1,16 Mr 110,30 / 119,90
3,63 10% 501,00 Mn 3,31 / 3,63
8,14 10% 2,47 Mr 7,54 / 8,14
53,90 10% 982,81 Mn 47,32 / 53,90
34,80 9.99% 91,16 Mn 34,80 / 34,80
2,90 -9.94% 955,51 Mn 2,90 / 3,13
1.353,00 -9.68% 284,03 Mn 1.349,00 / 1.508,00
7,81 -8.12% 11,40 Mn 7,80 / 8,01
21,92 -7.74% 421,11 Mn 21,42 / 24,44
269,25 -7.16% 258,51 Mn 268,25 / 290,00
329,00 3.7% 35,57 Mr 317,75 / 335,00
3,14 2.61% 34,03 Mr 3,03 / 3,32
39,30 4.86% 15,25 Mr 37,14 / 39,36
15,11 4.64% 14,63 Mr 14,36 / 15,11
83,55 6.98% 13,83 Mr 77,40 / 83,85
19,42 4.52% 1,50 Mr 18,28 / 19,42
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
196,70 2.45% 9,71 Mr 189,40 / 197,60
765,00 2.55% 4,53 Mr 742,50 / 770,50
95,55 2.52% 697,12 Mn 92,75 / 95,95
118,70 2.33% 332,28 Mn 114,90 / 119,30
414,00 0.73% 8,67 Mr 407,00 / 417,50
32,04 3.96% 257,43 Mn 30,62 / 32,14
10,95 2.34% 240,15 Mn 10,71 / 10,95
80,10 -1.6% 845,03 Mn 78,55 / 82,95

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 987/1001 ÝlkÝlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon
Arama sonucu : 8003 madde; 7,889 - 7,896 arasý.

Konu: Cafe Trend&Trade - III

1. ALINTI

SOKRATES DEMOKRASÝ'DEN NEDEN NEFRET ETTÝ? Bir gün Sokrates yine taleberiyle sohbet ederken bi talebesi Sokrates' e sorar ki: - "Eðer demokrasi çoðunluðun kararýný kabul etmekse, adil olan da bu deðil midir? Mesela yüz kiþinin oy kullandýðý bir yerde, elli bir kiþinin kararýna mý uymak daha adil ve doðru olur, yoksa kýrk dokuz kiþinin kararýna uymak mý? Hem çok mümkündür ki, daha çok insanýn daha az insandan yanýlma ihtimali daha azdýr. Þu halde sizin demokrasiye karþý çýkmanýz doðru olmadýgý gibi haklý da sayýlmaz." Bunun üzerine Sokrates her zaman oldugu gibi soru cevap yöntemini kullanarak o talebeye önce sorar: - "Bize söyler misin bilge olmak mý daha zordur yoksa cahil olmak mý daha zordur? " Talebe: - "Elbette ve hiç þüphesiz bilge olmak daha zordur. Bilge olmak için çok okumak araþtýrmak ve yorulmak gerekirken cahil olmak için bir þey yapmaya gerek yoktur." Sokrates: - "Peki o halde bize yine söyler misin toplumlarda cahil insanlarýn sayýsý mý çok olur, yoksa bilge insanlarýn sayýsý mý çok olur? " Talebe: - "Elbette ve hiç þüphesiz cahil insanlarýn sayýsý fazla olur." Sokrates: - "Peki bize yine söyler misin, bir gemide yüz yolcu bulunsa, geminin nerde nasýl hangi yönde yelken açmasý gerektiðini kaptan mý daha iyi bilir, yoksa o yüz yolcu mu?" Talebe: - "Eðer yolcular içinde Denizcilik bilgisi olan yoksa pek tabi en iyi bilen kaptandýr." Sokrates: - "Peki o halde diyebilir miyiz ki herkes her konuda karar veremez . Herkes bildiði yerde konuþmalý. Her iþ ehline verilmeli...." Talebe: - "Pek tabi olmasý gereken budur." Sokrates: - "Peki o halde, bize yine söyler misin, kimin hangi konuda bilgili olup olmadýðýný bilmeden, sadece çoðunluk olduklarý için kararlarýný doðru bulmak adil ve doðru olabilir mi ? Hem sen de kabul ettin ki, bir toplumda cahillerin sayýsý bilgelerden hep daha çok olur.
    Türkiye, kazýðýn her türlüsünü ayrý ayrý deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetiþen biri dünyanýn baþka bir yanýnda sýkýntý yaþamaz.
    Re-twittlediklerim katýldýðým anlamýna gelmez!

2. samiko'ya bir tebligat gelmiþ vergi dairesinden. defterlerini alýp gitmesi gerekiyor! beþ buçuk atmýþ tabii samiko, rebeka'ya demiþ:

- en eski, solmuþ, lekeli ne varsa ver giyeyim, vergi dayresine gideceyim!

kafa daðýnýk, yolda koþarken, karþýlaþmýþ albert ile!

- nereye böyle samiko?

- sorma! çaðýrdýlar vergi dayresinden, tefterleri istiyorlarmýþ! ben de dedim rebeka, "ne varsa eski ver giyeyim!"

- olur mu bre samiko? böyle daha tikkat çekersin! diyecekler bu maksus giyindi böyle yýtýk pýrtýk!

- eeee?

- ne eee? git eve giyin daha orta bir þey!

samiko bir koþu dönmuþ eve. giyinmiþ bir gömlek bir kazak, muhasebeci iþi, çýkmýþ gene yola. karþýdan gelmiþ izak:

- hade bereket samiko, nereye bu telaþ?

- sorma, izakito. çaðýrdýlar sabah sabah vergi dayresinden! böyle. böyle. çýktým gidiyordum, yolda gördüm albertiko. dedi olmaz böyle yýrtýk gitmek, git eve deyiþ dedi, ben de giydim bu kazak, gidiyorum þimdi. dua et olmaz mý?

- sen vazo musun? böyle de olmaz ki? giy kostüm kravat! normal görün, adamlar desin bunun korkacak bir þeyi yok!

- sen da haklýsýn!

demiþ, dönmüþ gene eve samiko. kostüm gravat, çýkmýþ gene yollara. oooo karþýdan gelen kim? yeþua!

- meraba samiko? nereye?

- meraba, meraba yeþua. kusura bakma, sora konuþuruz. çaðýrdýlar sabah sabah vergi dayresinden! böyle. boyle. çýktým gidiyordum, yolda gördüm albertiko. dedi ''olmaz böyle yýrtýk gitmek, git eve deyiþ''. ben de giydim bir kazak, gidiyordum. gördüm yolda izak. dedi sen vazosun! böyle daha kötü. dedi kostüm giyeyim, ben de deðiþtim, gidiyorum þimdi. bakalým ne olacak?

- bre samiko bre! ben da seni akýllý sanýyordum, sen deli misin? öyle onun bunun dediði ilen ne kanýyorsun? herkes bir þey söylemiþ! cýk cýk cýk. gideceksin hahambaþýna! o en iyisini bilir sen ne yapacaksýn!

kafasýný kaþýmýþ samiko. yeþua haklý! doooðru hahambaþýna!

kapýdaki birkaç merdiveni nefes nefese çýkmýþ. tam kapýdan girecek, kapý açýlmýþ, nefis bir genç kýzla burun buruna gelmiþ:

- buyrunnnn! demiþ, yol vermiþ çýksýn. dalmýþ içeriye, hahambaþýnýn yanýna.

- sorma sayýn hahambaþý. sabahtan git -gel, git- gel bittim. bittim. çardýlar vergi dayresinden, tefterleri istiyorlar. giydim yýrtýk-pýrtýk, yolda gördüm albertiko. dedi olmaz böyle yýrtýk gitmek, git eve deyiþ dedi, ben de giydim bir kazak, gidiyordum. gördüm yolda izak. dedi sen vazosun! böyle daa kötü. dedi kostüm giyeyim, ben de deðiþtim, gidiyordum ki, gördüm yolda bizim yeþua, dedi deli olma, en iyisi gidesin hahambaþýna, o sana söylesin, akýl versin! ben de iþte geldim. para dio! söyle bana! ne yapmam lazým?

hahambaþý bir an için durmuþ, düþünmüþ, sakalýný sývazlamýþ, sonra demiþ:

- bak samiko olum. bunun cevabý açýkkk, çok açýkkk! çook basitttt!

- nasin yani?

- az once buradan bir genç kýz çýktý, gördün mü onu?

- eveet! kapýda karþýlaþtýk! güzel bir kýz!

- eveeet! iþte senin cevap o! pazara evleniyor, düðün var, gelmiþ bana sormaya : düðünde mini giyeyim? midi giyeyim? maxi giyeyim?

- ben de ona dedim: "bak yavrum, ister mini giyin, ister midi, ister maxi. ne giyersen giy. pazar akþamý seni zikecekler! annadiiinn samiko?

Bizde Samiko gibiyiz kim gelirse Gelsin bizi zikecekler Sorun maalesef Duzende degil duzulenlerde
     Alýntý Originally Posted by Okacha Yazýyý Oku
    Ýktidarýn,yandaþ iþ adamýnýn,yazarýnýn,tv sinin icraatlarýnýn,konuþulacak bir þeyi var mý? Neresinden tutarsan elinde kalýr,Muhalefeti de ayný bok çok afedersin,yaptýklarý þey sadece konuþup koltuklarýný garantiye almak,Muhalefetin dediði insanlara anlattýðý hiçbirþey bugüne kadar gerçekleþmedi,nedeni saçma sapan korkularla insanlarý kendi taraflarýna alabilmek,Sermaye kontrolü oldumu bu ülke de yada þeriat geldi mi, Türkiye ödemelerinde default oldu mu,sürekli korkuyla yaþarsan insanlarý da buna alýþtýrmaya çalýþýrsan ne senden bir halt olur nede bu ülke den.Benim anlatmak istediðim nokta bu,yoksa kim ne kadar servet yapmýþ ne vergi ödemiþ ülkeye ne kadar katkýda bulunmuþ beni alakadar etmez ilgilendirmez de.Demem o ki iktidarý da muhalefeti de geçmiþte neyse þuan da durum bu gelecekte de böyle olacak.Ýktidarýn yandaþ kanallarý ne kadar gereksiz ise muhalefetin kanallarý da bir o kadar boþ,sabahtan akþama negatiflik pompalýyor.Rte ye diktatör diyen Kýlýçtaroðlu da kendi partisinde diktatör,deðiþiklik var mý yok malesef,bundan sonra da olmayacak,
    SM-G960F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alýntý Originally Posted by investment34 Yazýyý Oku
    samiko'ya bir tebligat gelmiþ vergi dairesinden. defterlerini alýp gitmesi gerekiyor! beþ buçuk atmýþ tabii samiko, rebeka'ya demiþ:

- en eski, solmuþ, lekeli ne varsa ver giyeyim, vergi dayresine gideceyim!

kafa daðýnýk, yolda koþarken, karþýlaþmýþ albert ile!

- nereye böyle samiko?

- sorma! çaðýrdýlar vergi dayresinden, tefterleri istiyorlarmýþ! ben de dedim rebeka, "ne varsa eski ver giyeyim!"

- olur mu bre samiko? böyle daha tikkat çekersin! diyecekler bu maksus giyindi böyle yýtýk pýrtýk!

- eeee?

- ne eee? git eve giyin daha orta bir þey!

samiko bir koþu dönmuþ eve. giyinmiþ bir gömlek bir kazak, muhasebeci iþi, çýkmýþ gene yola. karþýdan gelmiþ izak:

- hade bereket samiko, nereye bu telaþ?

- sorma, izakito. çaðýrdýlar sabah sabah vergi dayresinden! böyle. böyle. çýktým gidiyordum, yolda gördüm albertiko. dedi olmaz böyle yýrtýk gitmek, git eve deyiþ dedi, ben de giydim bu kazak, gidiyorum þimdi. dua et olmaz mý?

- sen vazo musun? böyle de olmaz ki? giy kostüm kravat! normal görün, adamlar desin bunun korkacak bir þeyi yok!

- sen da haklýsýn!

demiþ, dönmüþ gene eve samiko. kostüm gravat, çýkmýþ gene yollara. oooo karþýdan gelen kim? yeþua!

- meraba samiko? nereye?

- meraba, meraba yeþua. kusura bakma, sora konuþuruz. çaðýrdýlar sabah sabah vergi dayresinden! böyle. boyle. çýktým gidiyordum, yolda gördüm albertiko. dedi ''olmaz böyle yýrtýk gitmek, git eve deyiþ''. ben de giydim bir kazak, gidiyordum. gördüm yolda izak. dedi sen vazosun! böyle daha kötü. dedi kostüm giyeyim, ben de deðiþtim, gidiyorum þimdi. bakalým ne olacak?

- bre samiko bre! ben da seni akýllý sanýyordum, sen deli misin? öyle onun bunun dediði ilen ne kanýyorsun? herkes bir þey söylemiþ! cýk cýk cýk. gideceksin hahambaþýna! o en iyisini bilir sen ne yapacaksýn!

kafasýný kaþýmýþ samiko. yeþua haklý! doooðru hahambaþýna!

kapýdaki birkaç merdiveni nefes nefese çýkmýþ. tam kapýdan girecek, kapý açýlmýþ, nefis bir genç kýzla burun buruna gelmiþ:

- buyrunnnn! demiþ, yol vermiþ çýksýn. dalmýþ içeriye, hahambaþýnýn yanýna.

- sorma sayýn hahambaþý. sabahtan git -gel, git- gel bittim. bittim. çardýlar vergi dayresinden, tefterleri istiyorlar. giydim yýrtýk-pýrtýk, yolda gördüm albertiko. dedi olmaz böyle yýrtýk gitmek, git eve deyiþ dedi, ben de giydim bir kazak, gidiyordum. gördüm yolda izak. dedi sen vazosun! böyle daa kötü. dedi kostüm giyeyim, ben de deðiþtim, gidiyordum ki, gördüm yolda bizim yeþua, dedi deli olma, en iyisi gidesin hahambaþýna, o sana söylesin, akýl versin! ben de iþte geldim. para dio! söyle bana! ne yapmam lazým?

hahambaþý bir an için durmuþ, düþünmüþ, sakalýný sývazlamýþ, sonra demiþ:

- bak samiko olum. bunun cevabý açýkkk, çok açýkkk! çook basitttt!

- nasin yani?

- az once buradan bir genç kýz çýktý, gördün mü onu?

- eveet! kapýda karþýlaþtýk! güzel bir kýz!

- eveeet! iþte senin cevap o! pazara evleniyor, düðün var, gelmiþ bana sormaya : düðünde mini giyeyim? midi giyeyim? maxi giyeyim?

- ben de ona dedim: "bak yavrum, ister mini giyin, ister midi, ister maxi. ne giyersen giy. pazar akþamý seni zikecekler! annadiiinn samiko?

Bizde Samiko gibiyiz kim gelirse Gelsin bizi zikecekler Sorun maalesef Duzende degil duzulenlerde

Beni anladýðýnýz için teþekkür ederim.Aldýðýn her nefes yediðin içtiðin her lokma kar bu ülkede,o yüzden üzülmeye deðmez.Düzen ayný kalýr,düzmeye devam eder kim gelirse gelsin baþa.Elektrik,doðalgaz,mtv ötv muayene zamlarýna sesini çýkartan var mý,50.000 liralýk araba 150.000 lira,5 sene sonra 500.000 lira olacak,millet yine alýp binecek.Atatürk bile görse deðmezmiþ der.

4. Hayýrlý Bayramlar Forumdaki herkese
    Beni anladýðýnýz için teþekkür ederim.

Duhul
    Feb 2017
    Ýkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Bayram bitti....
    Kurbanlýklar satýldý.Paralar cebe indi..
    Þimdi sýra yatýrým da..
    O kazanýlan paralar nereye gider.??
    Evler,Arabalar pahalý deniyor..
    Borsa da kumar olarak görülüyor..
    Altýn fiyatlarý da uçtu.
    Geriye ne kaldý..??

6. 20 yýldýr olup biteni görmeyip, suçu muhalefette aramak = o saatte mini etekle dýþarý çýkmasaymýþ
    Ýktidarýn,yandaþ iþ adamýnýn,yazarýnýn,tv sinin icraatlarýnýn,konuþulacak bir þeyi var mý? Neresinden tutarsan elinde kalýr,Muhalefeti de ayný bok çok afedersin,yaptýklarý þey sadece konuþup koltuklarýný garantiye almak,Muhalefetin dediði insanlara anlattýðý hiçbirþey bugüne kadar gerçekleþmedi,nedeni saçma sapan korkularla insanlarý kendi taraflarýna alabilmek,Sermaye kontrolü oldumu bu ülke de yada þeriat geldi mi, Türkiye ödemelerinde default oldu mu,sürekli korkuyla yaþarsan insanlarý da buna alýþtýrmaya çalýþýrsan ne senden bir halt olur nede bu ülke den.Benim anlatmak istediðim nokta bu,yoksa kim ne kadar servet yapmýþ ne vergi ödemiþ ülkeye ne kadar katkýda bulunmuþ beni alakadar etmez ilgilendirmez de.Demem o ki iktidarý da muhalefeti de geçmiþte neyse þuan da durum bu gelecekte de böyle olacak.Ýktidarýn yandaþ kanallarý ne kadar gereksiz ise muhalefetin kanallarý da bir o kadar boþ,sabahtan akþama negatiflik pompalýyor.Rte ye diktatör diyen Kýlýçtaroðlu da kendi partisinde diktatör,deðiþiklik var mý yok malesef,bundan sonra da olmayacak,
    SM-J730F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Katýlýyorum.

Her kez kendine demokrat

Aldatmaca gýrla

O zaman Din bunun neresinde

Niye din varki

Anayasa ve Kanunlar

Gücü gücü yetene

Ahlak ve adalet tabelada

Böyle gelmiþ böyle gider

Baþtakiler milyar dolarlarý götürsün bizlerde bin lirayý.

Bu düzen patlar bir yerde.Düdüklü tencere gibi.

YTD.

Ben bunlarý kabul etmiyorum.Sað ,sol yada dinci olsun yapanlarý.

Bu dünyada görmez isek bile bir yaradan varsa öteki dünyada göreceðiz.

Karun kadar zengin olan hatta dünyanýn sahibi bile olsalar ölünce bir yere götüremiyorlar.

Tarihte eninde sonunda gerçekleri çýkarma gibi bir huyu vardýr.

Dünya 11.liðinden dünya 20 .ciliðine geçiþi birileri ilerde yazar.

Ben tek kalsamda bu siyasete bu ahlaka bu iki yüzlülüðe sokayým.

Tek baþýma doðrularý aramaya devam edeceðim.Haramdan uzak duracaðým.Ahlaklý ve dürüst mert açýk sözlü dik yalýn olmaya devam edeceðim.

Babamýn oðlu yamuk yapsa söyleyeceðim.

Benim haram dediðim konularda baþka yani.(içki,kumar,faiz gibi konulara takýlýnmasýn)

Rüþvet,çalmak,iftira,yalan(beyaz olmayaný)gibiler haram.
    NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENE
    YERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. Corona dünya rekoru kýrýyor du...
    Abd,Avrupa da Ekonomiler rekor küçülüyor du....
    2.3.4. dalga geliyor du....
    Dýþ borsalar coþkulu !!!!

Sayfa 987/1001 ÝlkÝlk ... 487887937977985986987988989997 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •