Dostum o zaman ipj tebriði hak etmiþ.Pörtföyunde abd hisse senetleri bulunmasýna raðmen piyasalar yerle bir olmuþken iyi hedge etmiþ.
SM-J710FQ cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
üstadým dün satýþ verecektim portföyün yarýsýna ama malûm veremedim. her þeyde vardýr bir hayýr. zaten hepi topu yüzde on hisse fondayým. 90'ý kale gibi ppf kvb gidip geliyor. isyaným daha çok þu sisteme. virüsü bahane edip kasten çöküyorlar küçük yatýrýmcýnýn üzerine. dün bunu satsam yine ppf'ye koyacaðým ve üç günde götürdüðünü bir sene de orada kalsa kurtaramayacak. þu saatten sonra kesinlikle satmýyorum. akþam burak hocayý da dinledim youtube kanalýnda. þu an izlemedeyim. turkishbulls al sinyali vermeden bir kuruþluk yeni alým yapmam ayrý mesele. kararlarýma duygusallýðýmý karýþtýrmazsam düþüþler, daha çok iþime gelir aslýnda ama ne olursa olsun þu iþleyiþ, vicdan yaralayýcý. hepimize hayýrlý cumalar olsun.
Dönüþ olursa ilk baþlarda hangi hisse fon en iyi karý býrakýr acaba?
Burada yazmýþ olduðum bilgi,yorum ve düþünceler tavsiye ve yatýrým danýþmanlýðý kapsamýnda deðildir. Lütfen kurumunuzdaki profesyonel yatýrým uzmanlarýnýza danýþýn.
Merhabalar
Dün emir verdim 3 gün valörlü altýn katýlým fonuna ,bugün iptal etsem ne olur .Þimdiden teþekkürler
Yer Ýmleri