Yani bugün 4:/5 tane eþim dostum ile görüþtüm
Bu coronanýn saðlýk gibi maddi boyutlarý bana da dokunacaðýný anladým
Þöyleki ; Özel sektörde çalýþan eþ dost akrabalarým
Abi zor duruma düþme ihtimalimiz var bir el atarmýsýn dediler kabaca
Yani vesselam sizlerde bunlarý duyabilirsiniz
Kan baðýn olana ne halin varsa gör diyemezsin sonuçta
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Rte'nin ulusa seslenisinde 2'dir enteresan vurgular var. Önümüzdeki zaman dünyada siyasi ekonomik degisimlere gebe ve biz buna hazýrýz diyor.
Belli ki birileri üflemis bir seyler kulagina. Yani ön plan virüs arka planda baska bir ajanda ilerliyor. Piyasada ben de bazý abilerin kenara cekildigini duyuyorum.
Bu arada ben de isterdim 2008deki gibi bir hikaye tüm dünyada ilerlese portfoyu katlasak ama dunyada benzer kriz ve krizden cikis hic ayný olmamis.
Aynýsý olsa cok basit olmaz mýydý? Muhtemelen dünya üzerindeki tüm sýradan insanlar ayný seyi düþünüp yapacagi icin gerceklesmeyecek.
Bear_Bull
@BearBull26
Bernie Sanders virüs yasasýný "put a hold" yapacaðým dedi.Tam Türkçe karþýlýðýný bulamadým,ama sanki çekincesini söylüyor ve yasa kabul edilmiyor bu durumda (tek senatör bile veto edebiliyor mu ya,adamlardaki sisteme bak ).Bu haber sonrasý Dow'a verdiler.Sanders,destek alan firma iþçi çýkarmayacak,baþka ülkeye iþ kaydýrmayacak vs gibi tamamen iþçi sýnýfý lehine deðiþiklikler istiyor.Tabi bu durum baþta bizi de hep tehdit eden ******** Graham ve ekibinin iþine gelmiyor,çünki onlar tamamen lobilerin esiri olan satýlýk adamlar.
Bernie Sanders virüs yasasýný "put a hold" yapacaðým dedi.Tam Türkçe karþýlýðýný bulamadým,ama sanki çekincesini söylüyor ve yasa kabul edilmiyor bu durumda (tek senatör bile veto edebiliyor mu ya,adamlardaki sisteme bak ).Bu haber sonrasý Dow'a verdiler.Sanders,destek alan firma iþçi çýkarmayacak,baþka ülkeye iþ kaydýrmayacak vs gibi tamamen iþçi sýnýfý lehine deðiþiklikler istiyor.Tabi bu durum baþta bizi de hep tehdit eden ******** Graham ve ekibinin iþine gelmiyor,çünki onlar tamamen lobilerin esiri olan satýlýk adamlar.
@bear abi 3 tane limona
10 tl verdim
Yakýnda sanýrým beyaz peyniri 50 tl den satacaklar
Aristo’n abiye de dedim gýdalar zamlanmýþ DÝE görmedi
Yazýlarým ve Paylaþýmlarý YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR
Yer Ýmleri