Originally Posted by EMLAK İçişleri Bakanı Soylu: Umre dahil 9 bin 800 kişiye karantina uygulamamız var okuma yazman vamı ? Gerisi nerede bunların?
DOLAR 5 GAYME OLACAK! Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Originally Posted by reha kaya Gerisi nerede bunların? ülke geneli yapılan test sayısı 8 bin civarı. corona çıktı çıkalı. birgünde umreden gelen sayısı 21 bin mi? neeeeeee ..................
Originally Posted by EMLAK ülke geneli yapılan test sayısı 8 bin civarı. corona çıktı çıkalı. birgünde umreden gelen sayısı 21 bin mi? neeeeeee .................. Valla bende kabahat neyim yok, yandaş medyanın haberi bu. 11 Bin kişi nerede?
Originally Posted by reha kaya Valla bende kabahat neyim yok, yandaş medyanın haberi bu. 11 Bin kişi nerede? ankarada dayısı olanların yanında olabilir yurttan iyidir.
Originally Posted by reha kaya Valla bende kabahat neyim yok, yandaş medyanın haberi bu. 11 Bin kişi nerede? Evlerinde akrabalarına, çevreye, cami cemaatine virüs bulaştırma işiyle iştigal ediyorlardır.
Dow şimdi hafif artı da Gün sonunda tekrar alacaklar diyorum Sadece hislerim öyle diyor Al tut sıkıştır sat tavsiyesi değildir Ytd
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by thebigshort Dow şimdi hafif artı da Gün sonunda tekrar alacaklar diyorum Sadece hislerim öyle diyor Al tut sıkıştır sat tavsiyesi değildir Ytd Hafif artı 1.58 oldu
Originally Posted by thebigshort Dow şimdi hafif artı da Gün sonunda tekrar alacaklar diyorum Sadece hislerim öyle diyor Al tut sıkıştır sat tavsiyesi değildir Ytd Saat 22.44 +1.62 Daha ben ne edeyim arkadaş
Forum Rules
Yer İmleri