Originally Posted by
Karatay
Secbul, alem adamsýn...
Þu anda insanlarýn çaresizliðini fýrsata çevirme peþinde olan çok fazla insan var..
Dikkat etmek gerekir..
Bence herþey þuanda çok belirsiz....
Gerçeklerle yalanlar içiçe geçmiþ durumda.
Yazdýklarýnýzýn tümüne katýlýyorum fakat bir tane ilaç var dün konu ile ilgili yazdým ve paylaþtým .Borsa gündem , cumhuriyette yayýnlandý .......... onaylanmýþ bir ilaç var ismi Plaquenil 200 Mg 30 Film 1955 yýlýnda Amerikada bulunmuþ ve eczanelerde satýlan sýtma ve eklem aðrýlarý için kullanýlan ilaç bu internete yazdýðýnýz da çýkýyor özelliklerine bakabilirsiniz yani bi eczacý arkadaþým olsa sorcam Türkiyede satýlýyormu diye ....Ýstanbul eczacýlar birliði yazý yayýnlamýþ reçeteyle daðýtýmý konusunda . hatta eczanelerden þu anda toplatýmý yoktur diyede yazmýþlar paniðe sebep olmasýn diye yani bu onaylanmýþ ve yýllardýr sýtma ve eklem aðrýlarý için kullanýlan bir ilaç ....fransa bunu koronavirüsde denemeye kullanmaya baþlayacak 20-25 kiþide denemiþler Ýngilizcesinide buldum okudum antibiyotikle beraber doktor kontrolünde veriyorlarmýþ yapýlan deneyde hastalarýn % 70 korodan kurtulmuþ temiz çýkmýþ Trump da bu konuda deneyelim demiþ.Yani þunu iyi anlayalým bilinen sýtma ilacý koronovirüs de denenecek yenilik orada yeni icat edilen bir ilaç deðil.Þu anda eldeki tek imkan bu þimdi ölüm döþeðinde ölümü beklemek yerine son çare insanlara umut olur benim bildiðim ilaç bu , diðer ilaçlar hakkýnda bilgim yok , internette dolaþanlara da itibar etmeyin fýrsatçýlar mutlaka olacaktýr Allah korusun ölümcül bile olabilir.Bu konularda doktorun onayý olmadan bilmediðiniz ilaçlarý kullanmayýn kötü sonuçlar olabilir.Bu ialcýn fransa tarafýndan denenmesini bekleyelim.Fiatýna baktým 20 tl pahalý bir ilaç da deðil.Ama doktorlardan eczacýlardan daha detaylý bilgi almalýyýz ve Fransada yapýlacak olan deneyin sonucunu beklemeliyizçÝnþallah bir an önce kullanýma sunulur bu belayý defederiz.Koronavirüssüz günler dileðiyle saðlýcakla kalýn.
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer Ýmleri