Bir sistem stratejisi geliştirmek, her kararın otomatik olarak ve hemen bir sonrakine, bir sonrakine ve sonrakine yol açan bir (süreç makinesi) oluşturmak gibidir.
Bu kitabın amacı, size en iyi hazır sistemleri vermek değil, burada hazır bir strateji vermemi bekliyorsanız bu olmayacak çünkü benim sistemlerim banim yatırım stratejime, düşünce yapıma, vademe, overalluma ve risk iştahıma göre oluşturduğum sistemler ve dolayısıyla bana özel. Lafı gelmişken başkaları tarafından oluşturulan ve nasıl çalıştığınızı bilmediğiniz sistemleri sakın almayın çünkü para kazanan sistemleri kimse satmaz bunlar gerçekten birer para makinasıdır ve satılmaz
Ben burada sadece bir sistem oluşturmanın ve uygulamanın, sizi kendinizden kurtararak (bu çok önemli) uzun vadede istikrarlı, daha doğrusu al/tut tarzından daha yüksek performans sağladığını göstermektir. Yoksa tüm çalışmayı, eğitimi, uygulamayı, gözlemlemeyi, fikir üretmeyi vb. siz yapacaksınız. Burada hazır, sihirli bir şey yok ancak sistem oluşturmanın temel ilkeleri ve tabiki bazı basit örnekleri olacak.

Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri