Alıntı Originally Posted by trendtakipcisi Yazıyı Oku
Mrb, bu forumu açmaktaki amacım birçok defa belirttiğim üzere insanların çoğunlukla hiçbir çaba göstermeden, çevreden duydukları sözde bilgilerle yaptıkları ve büyük bir oranda zararla sonuçlanan işlemlerini, baştan belirleyecekleri ve tabi uygulayacakları oyun planıyla başarıya dönüştürebileceklerini göstermektir.

Ancak oyun planı kişiye özgüdür, kendisi tarafından bir fikir bularak ve üstüne kuralları inşa ederek, deneyerek, yanılarak, tekrar düzeltmeler yaparak oluşturması gerekir. Ben naçizane sistemli davranmak adına bir başlangıç sağlayabilmek amacıyla bilgi/birikimim oranında katkı sağlamaya çalışıyorum. Tşk.
Kesinlikle katılıyorum ama mesela benim gibi borsa yatırımcısı olmak isteyen bir acemi nasıl sistem bulabilir ki Okuyup öğrenmeye çalıştım bir müddet, temeli anladım ama vakitsizlikten orada kaldım, hazıra konmak değil benimkisi, sizden gelecek sistemleri kendime uyarlayabilirim, elbette sizden birşeyler öğreniyorum, bunun için de çok teşekkür ederim, ama kendi kendime bir sistem bulana kadar bir iki yıl geçer benim bu hızımla )