Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Doktor hemþire hasta bakýcý ve hastanede çalýþan hastane görevlileri de memur big hangisi evde yatýyor olaðanüstü durumlardan örnek verecek olursak askerlerde memur sadece bir taraftan bakmayýn bende memurum hergun erzak daðýtýmýna çýkýyorum aslý görevimi yazzam sasirirsiniz olaðan üstü durumlarda her iþi yapýyoruz rahat olun
Sevgili dostum evde kal türkiyem sloganýndan sonra ki 15. gün eðer son 3 günün vaka sayýlarýndaki gibi yüzdesel olarak bir artýþ olursa þayet bizi çok daha kötü günler bekliyor o zaman diyeceðiz ki evde kalmak da bu virüsün yayýlma hýzýný kesemedi ve bence son çare derhal ohal ilan edip sokaða çýkma yasaðý uygulamak saygýlar esen kalýn.
Abicim anlatamýyorum sanýrým. Memurlar ekonominin direðidir. O kesim harcama yapmaz ise ekonomi çarký dediðimiz mekanýzma dönmez. 2013 den önce memur maaþlarý alým gücü iyiydi, haliyle o döneme kadar ülke büyümesini gördük. Ancak son 2014-2015 den beri memur maaþý katseviyesi düþtü, yoksulluk sýnýrýnýn altýna düþtü. Ülke de resesyona girdi haliyle.
Özel sektör ezilebilir ona katýlýrým ama burada bahsettiðimiz konu baþka.
Yer Ýmleri