Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Atama kararlarý Resmi Gazete'de -AA
- Hazine ve Maliye Bakanlýðý, Tarým ve Orman Bakanlýðý, Ticaret Bakanlýðý ile Devlet Su Ýþleri Genel Müdürlüðüne iliþkin atama kararlarý Resmi Gazete'de yer aldý
ANKARA (AA) - Hazine ve Maliye Bakanlýðý, Tarým ve Orman Bakanlýðý, Ticaret Bakanlýðý ile Devlet Su Ýþleri Genel Müdürlüðüne iliþkin atama kararlarý Resmi Gazete'de yayýmlandý.
Türkiye Cumhurbaþkaný Recep Tayyip Erdoðan imzasýyla yayýmlanan atama kararlarýna göre, Hazine ve Maliye Bakanlýðýnda açýk bulunan Vergi Baþmüfettiþliðine Süheyla Uluð, Vergi Müfettiþliðine Filiz Doðan getirildi.
Devlet Su Ýþleri Genel Müdür Yardýmcýlýðýna Þadiye Yalçýn atandý.
Tarým ve Orman Bakanlýðýnda açýk bulunan, Aksaray Ýl Tarým ve Orman Müdürlüðüne Bülent Saklav, Aydýn Ýl Tarým ve Orman Müdürlüðüne Ahmet Ökdem, Bilecik Ýl Tarým ve Orman Müdürlüðüne Necmettin Yoldaþ, Düzce Ýl Tarým ve Orman Müdürlüðüne Necdet Çiçek, Iðdýr Ýl Tarým ve Orman Müdürlüðüne Özkan Yolcu, Sivas Ýl Tarým ve Orman Müdürlüðüne Seyit Yýldýz ile Uþak Ýl Tarým ve Orman Müdürlüðüne Ertan Keleþ getirildi.
Ticaret Bakanlýðýnda açýk bulunan Ýthalat Genel Müdür Yardýmcýlýðýna Murat Gören, Uluslararasý Anlaþmalar ve Avrupa Birliði Genel Müdür Yardýmcýlýðýna Atilla Bastýrmacý ve Personel Genel Müdür Yardýmcýlýðýna Zeki Ertem atandý.
Kaynak : Anadolu Ajansý
Kamuya KPSS ile memur alýyorlar.
Öte yandan lider ruhlu iþ bitirici karar verici kiþileri bulmak KPSS ile mümkün olmayabilir, bunlarýn genelde KPSS tipi iþlerde yetenekleri olmuyor.
Askeriye'de sanýrým bazý kiþileri kurmay olarak ayrý yetiþtiriyorlar ve gözlemliyorlar ona göre komuta kademesinde ileri safhalar için ekstra puanlarý oluyor.
Ýþ yerlerinde de düz yönetici ve game changer yönetici tipleri oluyor.
Kamuda pratik nasýldýr bilmiyorum, ama dýþarýdan bakýnca fazla insan kaynaðý yok gibi.
Yani olmayacaðý isteyen adam da lazým, olmayaný olduracak adam da lazým. Ýkinci tipte çok insan vardýr ama ilk tipte adam zor.
Jandarma bir paylaþým yapmýþ. "Zoru baþarýrýz, imkansýz zaman alýr!"
https://www.ntv.com.tr/video/turkiye...NE6t2XvR1rbpYw
Musibetler ders çýkarabilmek için olduðu gibi, mücadele edilip yenilebilecek þeylerdir. Tövbe edilmesi gereken bi durum yok.
Allah katýnda bilim insanlarýnýn yeri ayrý, Çin'de de olsa ilmi arayýnýz þeklinde hadis var, çok hadis ayet vardýr.
Kiþi belki iþe yarayacak belki yaramayacak bir konuda ilerleyebilir, ama bir noktada ya ben bir þey bulamazsam ne olacak, ya da bulduðum anlaþýlmaz olursa kabul edilmezse ne olacak bir çok bahane ile þüpheye girebilir motivasyonu kaybolabilir. Ne yaparsan yap ihlas ile yap diye belki söz vardýr. Kiþinin niyeti iyi ise mutlaka sonu da iyi olur diye tahmin ediyorum.
Bu corona virus de belki insanlarý biyoloji konusunda araþtýrma yapmaya teþvik edici bir sebeptir. Son zamanlarda bilgisayar bilimleri, robot bilimi ileri gitti, biyoloji çok gerilerde kaldý. Ben bile TV de yabani hayat, biyoloji, doða vs görünce kanal deðiþtirip oto tamircilerini filan seyrediyordum o zaman fark ettim.
Hesaplarýma göre 7 nisanda 100.000 i geçiyoruz. 16 Nisanda 1 milyonu.
Mart sonu FULL EARTH demiþtim..
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Belki de çoðu kiþi coronayý evde kalarak atlatýyordur.
saðlýklý beslenerek
temizliðe azami gayret sarf ederek
e bide düzenli uyuyarak
ahali de uyku düzeni yok.
7/24 evde olunca olmuyor.
Screenshot_1.jpg
Trump urged New York City Mayor Bill de Blasio to allow the start of hydroxychloroquine testing on serious and critical coronavirus cases.
Trump Newyork valisinden ciddi korona vakalarýnda SITMA ÝLACI nýn kullanýlmasýna izin verilmesini istemiþ.Bu konuda Türkiye de geç kalýnmamalý .Fransýzlar sýtma ilacý hydroxychloroquine ý korona tedavide kullanmaya baþladýlar.Bir þekilde bu ilacý ülkemize getirmeliyiz.
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
Yer Ýmleri