Dow weekend daha fazla satmýyor
Tobo oluþturmuþ durumda þimdi
Bozulmazsa eðer.
Ama çok sert düþtü
Kalkýþý aylar sürebilir
Zaten bu koronda aylar sürecek.
Ýndexte beklemiyorum ama bazý senetler v kalkabilir
guzel pazarlar...
hafta sonuna pozisyonsuz girdim...kafa rahat...
biraz bakindim...
yavastan tekrar mallanmayi dusunuyorum...
dunya genelinde onlemlerin...ve hatta karantinalarin artmasi olumlu...
yeni vakalarda ulke ulke lineer degil ama...logaritmik egrileri olumlu gibi...simdilik...
cin verilerine guvenmiyorum...
ancak japon ve guney kore verilerine guvenilebilir...oralardaki yeni vakalardaki sert dususlere guvenilebilir...eger bu karantinaya kadar giden onlemlerle dunyanin geri kalani icin de tavizsiz uygulanirsa...japonya ve guney kore gibi olumlu yonde gelismeler gorebiliriz...
asagidaki linkte guney kore active cases grafigine e bakiniz...
https://www.worldometers.info/corona...y/south-korea/
son faprika kapandiginda, son insan issiz kaldiginda...fed paranin yenemeyen bisi oldugunu anlayacaktir
...ytd...by beybaba
Banka ve sanayii hisselerinde v kalkýþ zor.
Ama virüsün vurmayacaðý senetler fedten dolayý v kalkabilir.
Haber gazete gýda gibi
Yahu sen nasýl bir tipsin? bu açýklamalarý yapan yüzlerce koronalý hastayla çalýþan doktorlar;hastalar lütfen bizi uyutun,her nefes aldýðýmda göðsüme cam kýrýklarý batýyor diye yalvarýyor diyor,insanlar nefes alamadýklarý için bilinci açýk boðuluyor,gelmiþsin burada grip geyiði yapýyorsun,nedir amacýn farklý görünmek mi?
Eminim,bir þekilde þu anda grip dahi olsan,herkes den önce hastanelere koþup korona tedavisi olmaya çalýþýrsýn,yaþýný baþýný almýþ adamlar ergen gibi konuþunca sabýr sýnýrlarý zorlanýyor...
Boris Johnson
Isler iyiye gitmeden once daha kotuye gidecek
Fransa Basbakani
Onumuzde ki 15 gun gecen 15 gunden daha yikici olacak.
Trump
New York ve New Jersey de karantina uygulayabilrim
.....
Sozun ozu onumuzde ki 2 3 hafta daha zor gececek. FED muhtemelen daha fazla bara basabilirim diyecek, Trump daha fazla destege ihtiyac var diyecek.
Ben þu ana kadar,Ýtalya ve Ýspanya dýþýndaki birçok ülkenin,özellikle otoriter rejimlerin, vaka sayýsýný,hafif veya aðýr þekilde sansürleyerek verdiðini düþünüyorum,dediðiniz gibi,çok katý tedbirlerde alýnsa Çin içerisine kuluçka döneminde yolculuk eden milyonlarca Wuhan lýnýn,Çin in diðer eyaletlerine yoðun bir þekilde hastalýk bulaþtýrmamýþ olmasý pek akla uygun gelmiyor.
Yer Ýmleri