2 gün önceki durumdan bahsediyorsunuz..
Olabilir..
Ama artýk öyle deðil.. Yoðun bakým ihtiyacý olan her hastaya bt çekiliyor ve zaten covid 19 testi negatif çýksa bile yine de mevcut durumlara göre covid ekleniyor..
Yoksa bir sürü zatürre vakasý var þuan..
Ve bunlar hemen hemen ayný yerde yatýyor..
Ve zatürre vakalarýna da covid tedavisi ekleniyor..
Ve biz de ekip olarak bu þekilde yaklaþýyoruz
MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýnsanlar aldýðý poza göre yazý yazýyor þeklinde bir yazý gördüm.
Ne zaman hisse toplamaya baþladýðýmý, hangi seviyelerden hangi yüzdeyle aldýðýmý yazdým, hepsi kayýtlý. Hisse taþýyorum ama paylaþýmlarýmýn poz ile ilgisi yok.
Saðlýk personelimiz yakýnda patýr patýr dökülürse bu iþin sonu çok kötü olur. Borsasýnýn da, hissesinin de, pozunun da caný cehenneme, saðlýk elemanlarý bu risk altýnda iken.
Yoðun bakým aslýnda bir karantina alanýdýr. Kimse giremez. Ancak son yýllarda hasta ziyaretleri yapýlýyordu.
Girenlere de maske veriliyordu, önlemler alýnýyordu. Artýk özel durum nedeni ile yoðun bakýmlara kimse alýnmýyor. Bildiðim çok yer böyle.
Dr lar kafalarýna göre iþ yapmazlar. Bakanlýktan gelen prosedür ne ise onu yaparlar.
Mutlak bir yerde yanlýþ anlaþýlma var. Kaçýncý derecedeki yoðun bakým olduðu da önemli, belki öyle bir fark vardýr...
Çocuklar, Deliler ve Cahiller. Tüm siyasi ve ekonomik fikirlerinizi TARTIÞMASIZ baþýmý sallayýp onaylýyorum.
Selametle.....
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Halk bu kadar pervasýz iken sýra bize de gelecek..
Maalesef bizde alýnan tedavi þekli bile sade vatandaþa göre olmuyor..
Millet 14 gün yatar biz 5 gün.. 5 gün sonra iþ arkadaþlarý ile ekipce birbirimizi 14 gün periyoduna göre takip ediyoruz..
Yani normal vatandaþ gibi bile tedavi muamelesi görmüyoruz iþ yükünden ötürü..
Halk böyle devam ederse hastane de cidden Ýtalya gibi olacaðýz..
Covid çabuk mutasyon geçiren bir hastalýk ileride yeni covid diye de ataklar gelecek..
Cidden çok çok ciddi bir durum.. O zaman ne borsa kalýr ne ekonomi..
Ama saðduyulu olur ve yavaslarsa herkes düzgün tedavi görür ve yavaþlar hastalýk..
Bence cidden dýþarý çýkma yasaðý gelmeli..
An itibariyle hastaneye covid þüphesiyle baþvuru sayýmýz 42...MI 6 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri