Evde çalýþaný arayýnca cevap vermiyormuþ sonra ben duþtaydým diyormuþ, bir disiplin gelmeli deniyor.
Evde çalýþmak oldukça zor bir þey umarým yaygýnlaþmaz.
Evde çalýþaný arayýnca cevap vermiyormuþ sonra ben duþtaydým diyormuþ, bir disiplin gelmeli deniyor.
Evde çalýþmak oldukça zor bir þey umarým yaygýnlaþmaz.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
KAP: VAKKO [ ] VAKKO TEKSTÝL VE HAZIR GÝYÝM SANAYÝ ÝÞLETMELERÝ A.Þ. Kar Payý Daðýtým Ýþlemlerine Ýliþkin Bildirim
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/834367
Dosyalar:
https://www.kap.org.tr/ek-indir/4028...713b64f0bb76ef
ilgili gündem maddesi görüþülmüþ ve aþaðýdaki karar alýnmýþtýr.
Þirketimizin 2019 yýlý faaliyetleri sonucu oluþan vergi sonrasý 83.845.256,00 TL. net dönem kârýndan toplam brüt 72.000.000,00 TL. kâr payýnýn Kamuyu Aydýnlatma Platformunda yayýnlanan ''Kâr Daðýtým Tablosu'' çerçevesinde daðýtýlmasýna ve ödemelerin 15/04/2020 tarihinden itibaren nakden yapýlmasýna yönelik Yönetim Kurulu'nun teklifi okundu. Madde hakkýnda þirket ortaðý JEFF HAKKO'nun ;
"Tüm dünyayý etkisi altýna alan Covid 19 kaynaklý olarak þirketlerin finansman yapýlarýný ihtiyatlýkla takip etmeleri ve daha çok likiditeye sahip olmalarý gereken bir dönemdeyiz. Yönetim Kurulumuz, kâr daðýtýmý ile ilgili teklifini hazýrlarken Covid 19 salgýnýnýn henüz ülkemiz ve dünya ekonomisine etkileri daha az öngörülebilir seviyelerde idi. Kâr daðýtýlmasýna iliþkin teklifin, içinde bulunduðumuz güncel koþullar nedeniyle kabul edilmeyerek, kâr daðýtýmý yapýlmamasýný, Türk Ticaret Kanunu'nun 519'uncu maddesi uyarýnca 2019 yýlý kârýndan öncelikle % 5 oranýndaki Genel Kanuni Yedek Akçenin ayrýlmasýný, bakiye kârýn tamamýnýn Geçmiþ Yýllar Kârlarý olarak ayrýlmasýna" iliþkin önerisi okundu.
Her iki teklif ayrý ayrý oylamaya sunuldu. Yönetim Kurulu'nun kâr daðýtým teklifi 783.066,-TL.lýk olumlu oya karþýlýk 143.142.615,028 TL.lýk olumsuz oyla oy çokluðu ile kabul edilmedi. Þirket ortaðý JEFF HAKKO'nun 2019 yýlý kârýnýn daðýtýlmayarak geçmiþ yýllar kârlarý hesabýna aktarýlmasýna iliþkin teklifi ise 2.001 TL.lýk olumsuz oya karþýlýk 143.923.680,028 TL.lýk olumlu oyla oy çokluðu ile kabul edildi.
Ben dünden petkm vardý, sabah tavandan bozdurdum. Onun sonrasýnda doðru pozda olmama raðmen, 4 tane iþlem yaptým, vadeli sabit kaldýðý için para kazanamadým. En son garandan 10 kademe aldým þaþýrdým kaldým.
Oda normal iþleyiþinde deðil, devre kesiciye girdi diye aldým.
Ben yarýn itibariyla pay vadeli sözleþmesini iptal ettirecem iþleme girmiyeyim diye. sadece endeks de iþlem yapýcam. Denk gelirse arada. Sanada tavsiye ederim, pay vadeli büyük kumar.
Ticaret bakanlýðýndan þirketlere karýn (galiba) %20 sinden fazlasýný daðýtmayýn tavsiyesi gitmiþ.
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yer Ýmleri