Originally Posted by Sercannn Bir gün tofaş gidiyor bir gün ford.. Bu fabrikalar kapalı depil mi kim alacak araba.. Niye yükseliyor bu hisseler bu py ne kerizdir Sercann senin gazına geldim alım yaptım,zarar edersem ödersin. YTD
Sercanın aklına uyduysan Originally Posted by 777 Sercann senin gazına geldim alım yaptım,zarar edersem ödersin. YTD SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by oyunagelenadam Sercanın aklına uyduysan SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Bana bak ben 2 tane akrabamı coronivirüsten kaybettim çok değer verdiğim bi başhemşire pozitif ileri geri konuşma hakkımda
Originally Posted by oyunagelenadam Sercanın aklına uyduysan SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Günlerdir gaz verdi. Sorumlusu sercann. YTD
Originally Posted by 777 Günlerdir gaz verdi. Sorumlusu sercann. YTD Kağıtlar dipten ne kadar gitmiş yeni mi akln başına geliyor inşallah düşer sıfıra kadar
Originally Posted by Sercannn Kağıtlar dipten ne kadar gitmiş yeni mi aklın başına geliyor inşallah düşer sıfıra kadar Keşke düşse. YTD
Originally Posted by 777 Sercann senin gazına geldim alım yaptım,zarar edersem ödersin. YTD Sat şimdiden komisyonun ne kadarsa ödeyim benim yatırım yaptığım hisselerin bi çapı var
Originally Posted by Sercannn Sat şimdiden komisyonun ne kadarsa ödeyim benim yatırım yaptığım hisselerin bi çapı var Oto değil,oto fabrikalarına ham madde tedarikçi şirket. YTD
Forum Rules
Yer İmleri