Originally Posted by thebigshort TEB yatırım ile sırt sırta Gıdıklamaya devam teb yatırımı bu vadede kim ne kadar gıdıklamış hesabını yaptın mı? yada ne sayıklıyorsun anlamadım. az sonra resimliyeyim ama red listesine atarım
Bear_Bull @BearBull26
Originally Posted by Bear_Bull teb yatırımı bu vadede kim ne kadar gıdıklamış hesabını yaptın mı? yada ne sayıklıyorsun anlamadım. az sonra resimliyeyim ama red listesine atarım Abey daha vade bitmedi Bunlar bu gidişle düz çıkar dedi dersin bak Hergün alırsa böyle Maliyetleri düşer
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Originally Posted by thebigshort Abey daha vade bitmedi Bunlar bu gidişle düz çıkar dedi dersin bak Hergün alırsa böyle Maliyetleri düşer ne yapcak maliyet dişürmek için 520,000 poz daha uzun mu yapcak ?
Originally Posted by Bear_Bull ne yapcak maliyet dişürmek için 520,000 poz daha uzun mu yapcak ? Bear abi opsiyon da yok demi bu TEB ? Resim iyi oldu teşekkürler
Originally Posted by thebigshort Bear abi opsiyon da yok demi bu TEB ? Resim iyi oldu teşekkürler ama 5 dk. zamanım gitti. bye
Originally Posted by Bear_Bull ama 5 dk. zamanım gitti. bye Abi sen ilk 3 kurumun bu kadar zarar ettiğine inanıyor musun?
Originally Posted by Bear_Bull ama 5 dk. zamanım gitti. bye Senin zamanını yerim Bear abi Eskişehir’e de giriş çıkış durduruldu Açık olsa 222 de çay ısmarlardım
Originally Posted by Bear_Bull ne yapcak maliyet dişürmek için 520,000 poz daha uzun mu yapcak ? Bir de biz utuldugumuz icin agliyoruz. Su hallerine baksana. Credit suisse kralken ne hale dusmus
Forum Rules
Yer İmleri