It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Birazdan yönetim gelir hepsini siler 500 akýllý 1 deliye laf yetiþtirmiþ diye oysaki tam tersi laf anlatmaya çalýþýyoruz da anlamýyor diye
Maddi bir ödül de verilmeli tabi kalanlara.
Ama bir de Þehit yakýnlarýnýn yaralandýðý haklar var.
Hem de bir onur kalanlar için.
Cepheyi terk etmedi.
ölebileceðini bildiði halde
çarpýþmaya devam etti.
Hak yolunda, insanlýk için.
hey yavrum, ben bilem gaza geldim. savulun ben geliyorum.![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yalvarmadý kardeþim.... Ýsteseler devlet kurumlarýný çatýr çatýr satarlardý. Tutturmuþsunuz memurun maaþýný ödeyecek para yoktu. Geç bunlarý. Sanki tc vatandaþý maaþýný dolar yada euro ile alýyor. Basar parayý verir maaþý. Senin beðenmediðin eskiler de kul hakký yeme korkusu vardý. O adamlar da mutlaka yedi, ama þimdikilerin anca 200 de 1 ni... O zaman doðru dürüst baðýþ toplanmazdý, emekli maaaþlarýnda kesinti yapýlmazdý. Emeklilerden her sene para kesiliyor, çalýþanlardanda tabiiki. Baðýþlar ile zorla kesilen paralarý saymýyorum bile.
Son 15 senedir, oraya yardým topla, buraya yardým topla.
Elin adamý vatandaþa oturun evinizde, kiranýzý faturanýzý ben hallederim diyor, bizimkiler böyle bir ortamda baðýþ topluyor halktan. Dünyada 5 ülkede baðýþ kampanyasý yapan yada borç arayan 5 ülke var. Biri ýrak, 3 ü Afrika ülkesi, biride turkiye. Yemin ediyorum bugüne kadar bu kadar aþaðýlandýðýmý hatýrlamýyorum.
Adam dolar için, vatandaþý için el pençe divan durmuþ (sizin bakýþ açýnýzla) bir þekilde güvenildiði için parayý bulmuþ. Þimdi borç alabileceðin bir yer yok. Adamlar sana güvenip borç vermiyor. Sen hala buradakilere klasik akp kafasý ile kendi çapýnda posta koymaya çalýþýyorsun
Sokaða çýkma yasaðýný þöyle olacak üretim yapan yerler hariç gýda ilaç diðerleri duracak arkadaþ banane senin milyonluk mercedes sipariþin varsa bekle ben senin yüzünden ölürsem o mercedes banamý baðýþlayacaksýn ailem için
Bakýn mesela ibb 118 kiþi virüs kapmýþ
Durum vahim Ýtalya dedilerki pis insanlar tuvalet kaðýdý kullanmýyor dediler ee tamam ya ispanya ya Fransa hadi abd Almanya Ýran ve diðerlerini saymýyorum bile ne para ne devlet nede allah sizi aklýn mantýðýn ile aldýðýn önlemler kurtaracak Ýtalya ve diðerleri önünde örnek iþte görmüyor san daha ne diyeyim malsýnýz ha çok görmüyorum günlerdir binlerce imam akþamlarý yalvarýyor allah razý olsun onlardan sayelerinde vaka sayýmýz 2500 seviyelerinde bir türlü geçirtmiyorlar bu kafa ile dünyanýn en iyi saðlýk sistemi ede sahip olsak bakýn göreceksiniz nüfusa göre en rezil oranlar bizde olacak ayrýca ekonomik yöndende en aðýr darbeyi biz alacaðýz demedi demeyin
akape zihniyetinin çöküþünü, iflasýný temsil eden bir sürü nokta var.. ama geçen sene tanzim satýþ çadýrlarý..bu sene ise tv den "dunya liderinin" halkýna iban numarasý vererek para istemesi tipik iki örnek..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer Ýmleri