Bir de þöyle bir þey var. 1. Grafikte 100. Vakadan itibaren vaka/gün grafiðin var. Buna göre abd nin ardýndan dünya ikincisiyiz.
Bir de þöyle bir þey var. 1. Grafikte 100. Vakadan itibaren vaka/gün grafiðin var. Buna göre abd nin ardýndan dünya ikincisiyiz.
Büyük þirketler duygusal melodiler ile evde kal reklamý yapýyorlar.
Turk Telekom'un evdekal kampanyasý melodisini sanýrým tespit ettim ama yanýlýyor da olabilirim. Buna bezen "Ben seni sevdiðimu dünyalara bildirdum" þeklinde de güzel bir türkü vardý. Çok versiyon var ama az bilinen bir Trabzon türküsüymüþ.
Evde karaoke de güzel bir vakit geçirme þekli.
https://www.youtube.com/watch?v=1NOlJaMhM18
Arzu Akmeþe - Gemiler Giresune
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Haftalýk olduðu için 2 hafta sonrada almakta kolay olmayacak. Þu anda maske ihtiyacým yok. Öncelikle çalýþtýðým iþ yerinden alacaðým. Zira iþ dýþýnda evden çýktýðým yok.
Ancak Maske takmak dýþarý çýkmayý motive etmemeli.
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
O egeli ben deðilim
Turizmde de çalýþýyorum ve bir cok yabancýyla iletiþim halindeyim özellikle Ingilizlerle. Emin olun içlerinde birçoðu bizim ülkemizi kendi ülkelerinden daha çok seviyor. Bir an once þu salgýn bitsin diye 4 gözle beklediklerini þahsen biliyorum. Umarým bir an önce normale döneriz de bir nebze olsun turizmde çalýþan insanlar da rahatlar.
Siz yazdýðýmý anlamamissiniz Avrupa reform ronenansi gerçekleþtirip akýlcý aydýnlanmacý bir yolu seçti, kilise gibi zirvaliklari hayatýn gerisine atabildi yerine sistematik düþünceyi koyabildi. Almanlar bunu her alana yaydý. Sizin saydýklarýmýz doðunun yildizlari ama bý 500 600 sene öncenin yýldýzlarý. Sizin soylediklerinize ek olarak yoksa þunlarý da sayardim ibn rusd, harezmi, ibni Sina. Sýkýntý avrupanin kendini kurtardýðý þeyle biz hala bogusuyoruz.
bang bang you shot me down..
Yer Ýmleri