Yahu ulkenin en zeki cocuklari tip seciyor. Zipkin gibi hepsi. Bari saglik alaninda yuzumuz gulsun.
Yahu ulkenin en zeki cocuklari tip seciyor. Zipkin gibi hepsi. Bari saglik alaninda yuzumuz gulsun.
3 yýldan fazla Çeþme’de 2* Lu butýk otel iþletýp devrettým.Esým Doðu Alman kökenli.Kayýnvalidenin kronik Saðlýk probleminden dolayý sýk sýk TR yeye gelirdi.Otel devrýnden sonra sermayemizle kcekmecede 1+1 daýreler aldýk kiraya Verdim.Bir tanesýndede buraya gekdýgýmýzde Ramazan’da bayramlarda tatýllerde kakýyoruz.Dýs tedavisi için Nisa’n ortasýnda kayýnvalide gelecekti artýk gelmem diyor.Avrupalýnýn caný tatlýdýr en ufak rýsk görürse gelmez.Benimde yurtýcý ve dýþý eski mýsafýrlerlerýmle görüþüyorum.Bu sene için tatil düþünen tek bir kiþi yok...ne TR ne Italya ne Ispanya ne Tayland nede Maldývler....Ancak 2021 yazýna...Bu sene turýzm yok maalesef...ytd
Sýtma ilacý biliniyor zaten. Sanýrým talep olmadýðý için formül olarak arþiv de idi...
Psikolojik YAS süreci
1.Ýnkâr 2.Kýzgýnlýk/öfke 3.Pazarlýk 4.Depresyon 5.Kabullenme
Arkadaþlar benim böyle hastalýða karþý yaþama þansým %5 bile deðildir. Bunun için saðlýkçý bir kardeþiniz olarak size koruyucu önerileri son kez yazayým. Eve ayakkabý ile girmeyin. Dýþarda býrakýn ve imkânýnýz varsa dezenfektan ile silin yýkanmasý mümkünse yakayýn. Sirkeli su ile de içi dýþý silinebilir. Eve giriþte dezenfektan yada sirkeli su ile eliniz burnunuz kafanýzý sýlin ve üstünüzü banyoda deðiþtirip yýkanýn. Anne baba çocuklar vs küçükse tavsiyem biz bu mikropla uzun süre beraberiz bunun için size gümüþ suyu yapýn derim çok basit ve ucuz ama çok etkili bir koruyucu ve önleyici tedavi edici bir þey YouTube de var nasýl yapýldýgi özelden de yardýmcý olayým. Bir de kekik yaðý var her evde bulunmasý gerekir. udi hindi diye bir toz var süper etkili onuda boðaz enfeksiyonu icin tavsiye ederim son olarak gribal enfeksiyon icin maydanoz limon sarýmsak sirkesi bunuda
bulundurun kullanýn bunlar hayatýnýzda olursa riskiniz çok az olur.
Yer Ýmleri