Madagaskar Devlet Baþkaný: Koronavirüsü tedavi eden bitkisel ilaçla tüm dünyanýn tarihini deðiþtireceðiz
https://sptnkne.ws/BYQn
Madagaskar Devlet Baþkaný: Koronavirüsü tedavi eden bitkisel ilaçla tüm dünyanýn tarihini deðiþtireceðiz
https://sptnkne.ws/BYQn
Bear abi sonu derken senin attýðýn resmin sonu veya þuan daki durum
Su sekilde bir risk dagýtýmý nasýl olur. Bu piyasadan emin olmadýgýn kosullarda uygulanacak bir politika
Bir referans noktasý belirleyeceksin
Örneðin bu bugün icin 113k olsun. Senin elinde 114.000k maliyetli short var.
113k ya gelirse 1000 puan alacaksýn ama bu noktadan reverse olacaksýn.
1000 puan cebinde ve 112k senin stop noktan olacak.
Kazandýgýný masaya koyacaksýn.
----------------
Ben aslýnda buna benzer oynuyorum ama sistemim yok. Cogunlukla reverse oluyorum zaten
Örneðin bugün 112 den shortlayan birisi neden 111 den flat olacagýna reverse long olmadý onu anlamýyorum.
Yani piyasanýn doneceðini düsündüðün icin o pozu kapatýyorsun o halde neden risk almýyorsun.
En fazla aldýgýn puanýn yarýsýný verirsin.
Ne içindeyim zamanýn ne de büsbütün dýþýnda; yekpare geniþ bir anýn,parçalanmaz akýþýnda bir garip rüya rengiyle uyuþmuþ gibi her þekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif deðil..
Bear_Bull
@BearBull26
Abi diyor ki temerrüte düþmeden acele etmek gerekir. Yani TL ve Yabanci para ile ilgili kararlar konusunda acele etmek gerek. IMF yada dünya bankasýna SS gideceksin diyor. Biz gideceðiz IMF ye yada dünya bankasýna Fed de tahvilimiz çok az olduðu için o þekil finansman yok. Birde bunun zararý vs þuanin konusu deðil diyor. Þuan önce bir tötü kurtaralim sonra ki aþmamalar daha belirli deðil. 2021 sonuna kadar enflasyon ve faiz konusunda sorun beklemiyorum dedi. Döviz bulan ülkeler de ralli olur diyor bir miktar rahatlama olur diyor.
Fed 20 den aþaðý destek yeterli olmaz diyor. Daha Fed den daha çok mavi boncuk gelecek o zaman.
Buyur burdan yak...sistem saati geri kalmýþ geceye long girdik...vardýr bunda da bir hayýr inþallah...
biliyorsunuz ya iþte yazdýklarým yatýrým tavsiyesi deðildir falan...filan...
Yer Ýmleri