Buradaki yorumlarım ve tavsiyelerim kişisel görüşüme dayanmaktadır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir!
Ya öyle ağır şeyler yazmak istiyorum ki anlatamam...
Tüm gün ne iş yaptınız allahın belaları, neden söylemediniz de çat diye şimdi açıklıyorsunuz..
Bu ayak takımı 20 yıldır bizi yönetiyor..Ülkeyi sattılar, ülkenin içini boşalttılar bir de insanlara ızdırap çektiriyorlar..
Dışarı çıktım ekmek, sigara alayım diye ekmek bitmiş tabi, sonra opete gittim sigara alayım diye 50 kişi falan vardı kuyrukta döndüm..
Bunlar defolup gitmeden bu ülkede kimse mutlu olamayacak...Bunlar gerçekten allahın bir belası bize.
Kızım karşıdaki markette çalışıyor patron çağırmış şimdi marketi açacaklar
Sarımsak yok evde Napıcaz
fırınlar acık
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
market kapalıymıs
147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........
Hafta başı söylenmesi lazimdi. İhtiyaç sahiplerine de öncesinde gıda ve temizlik maddeleri dagitilmali idi.
G008 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...
açık olacak işyeri, işletme ve kurumlar
a) ekmek üretiminin yapıldığı fırın ve/veya unlu mamül ruhsatlı işyerleri,
b) tüm sağlık ürünleri ve tıbbi malzemelerin (tıbbi maske dahil) üretiminin yapıldığı işyerleri,
c) kamu ve özel sağlık kurum ve kuruluşları, eczaneler,
d) zorunlu kamu hizmetlerinin sürdürülmesi için gerekli kamu kurum ve kuruluşları (huzurevi, yaşlı bakım evi, rehabilitasyon merkezleri, acil çağrı merkezleri vb.)
e) her bir 50.000 nüfusa bir adet olmak üzere göre valilikler/kaymakamlıklar tarafından belirlenecek akaryakıt istasyonu ve veteriner klinikleri,
f) doğalgaz, elektrik, petrol sektöründe stratejik olarak faaliyet yürüten büyük tesis ve işletmeler (tüpraş, termik ve doğalgaz çevrim santralleri gibi)
g) ptt, kargolar vb dağıtım şirketleri,
h) hayvan barınak, çiftlik ve bakım merkezleri,
Yer İmleri