Sn berkimcans teþekkürler grafikler için
Sn berkimcans teþekkürler grafikler için
[QUOTE=hakansahin;4320042]#Sondakika Türkiye'de son 24 saatte Covid-19 nedeniyle 87 kiþi hayatýný kaybetti; 4.117 vaka teþhis edildi
Toplam vaka sayýsý 38.226'ya, can kaybý 812'ye yükseldi[/QUOT
HESAP ORTADA AVRUPA VE ÇÝNDEN ÝYÝYÝZ ONLARDA HASTALIÐA YAKALANANLARIN (TOPLAM VAKA SAYISI) % 4 VEYA 5 Ý ÖLÜYOR BÝZ DE % 2 SÝ ÖLÜYOR.
TOPLAM VAKA SAYISI 38.226 BU RAKAMIN % 2 SÝNÝ HESAPLARSANIZ 765 YAPIYOR .bÝLDÝRÝLEN CAN KAYBI 812 YANÝ YÜZDE 2 NÝN BÝRAZ ALTINDA BÝLE.........
BU % 2 GRUBUNA GÝREN ÇOK YAÞLILAR , ÞEKER TANSÝYON , KALP , KANSER , ÝMMUNE SÝSTEMÝ ZAYIF OLANLAR AÝDS HÝV HASTALARI ÇOK DÝKKATLÝ OLSUNLAR GERÝYE KALAN % 98 BÝ ÞEKÝLDE ATLATIYOR BAÐIÞIKLIK KAZANIYOR.
Screenshot_1.jpg
FAÝZLE ALIÞVERÝÞ YAPANIN , FAÝZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.
komþum 65 yaþ üstü abisi ölmüþ kapýyý çaldý açtým 155 i çeviriyorum diyorr 112 acil çýkýyor dedi.
aldým teli elinden ben aradým cidden acil servis çýktý112
neyse kendi telefonumdan aradým durumu anlattým çoruma gitmeleri gerekiyor abisi ölmüþ ne yapabiliriz diye 15 dk sonra geldiler polisler . ( polisler maskesizdi) neyse 3 kiþiye izin kaðýdý yazdýlar .
izin almak bu kadar kolay þehir dýþý yolculuk için.
burdan ne demek istiyorum.
istanbula ve izmire ankarada olabilir bence kesinlikle sokaða çýkma yasaðý gelmeli.
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Avrupa da kim bulaþtýrýyorsa yaþlý bakým evlerinde yaþlýlar ölüme terk ediliyor.
bakým evlerinde binlerce ölüm olayý oluyor
ben insanlýðýn basit temel taþýyým.
beni yýkan kendi saltanatýný yýkar.(þahanþahna)
Yer Ýmleri