Ne zaman oldu bu. Ben 9500 puanlik bir yukari hareket hatirlamiyorum
Geçen haziran sonuna bak...Evet 6 bin pointte stop olabilirdim zaten giren girdigi için olmadým... :D Orda full+full pozdaydým...Gireni çýkarmasý baya ugraþtýrdý...
Bes e birazda arkadaþýn gazýyla girmiþtim bý on sene önce. 2015 den fonlarý altýn dövize çevirdim. Geçen sene temmuzda BIST taþýma zorunluluðu gelince Mayýs gibi komple çýktým. Bizim arkadaþlarin çoðu eksi bakiyede.
Originally Posted by Hermesj
Ee abi bizim fonlar baþka napsýn ki almaktan baþka çareleri var mý? Piyasa yabancýnýn elinde... fonlar mecburiyetten alýyor..
PGSUS'ta örneðin 16-27 Mart arasý CITY ve DOCE 7 milyon lot satmýþ. Þimdi oralarýn üstündeyiz. Tabi adamlarýn maliyeti alsatlarla neredeyse 0 rakamla sýfýrdýr .Çünkü adamlar 75-85 arasýnda da çok mal sattýlar... Alýþ ortalamasý 10 satýþ ortalamasý 50 tl falandýr herhalde.
Ben daha bulasmam o tahtaya dostum.
maliyeti 0 olan spekisinin neler yapabileceðini hayal edemem
3 gün taban cektirse kimse niye cekiyon demez yada tersi tavan cekse
F tipi olduðunu düþünüyorum, borsada ne dolaplar döndü onun zamanýnda. Keþke fethullahçýlarýn borsa iþlemlerini araþtýrsalarda terörün finansmaný nasýl yapýlmýþ kimler ne paralar kaldýrmýþ görseler
Canýn bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Bes e birazda arkadaþýn gazýyla girmiþtim bý on sene önce. 2015 den fonlarý altýn dövize çevirdim. Geçen sene temmuzda BIST taþýma zorunluluðu gelince Mayýs gibi komple çýktým. Bizim arkadaþlarin çoðu eksi bakiyede.
Bist zorunluluðu diye birþey yok, devlet katkýsýnýn %10 u biste zorunlu yatýrýlýyor. Bu da sakýncalý birþey deðil bence. 5-10 yýl sonra bist %50 si bes fonlarýnýn olur belki
Canýn bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?
Yer Ýmleri